Labels

joi, 14 februarie 2019

Barun Sobti și povestea oficială despre el și soția sa, Pashmeen Manchanda
Povestea: Eu personal nu cred că a mai existat o relație între Barun Sobti și soția sa mai ales dupa IPKKND, chiar daca sunt citate din declarațiile oficiale ale lui dar fiindca am gasit aceasta poveste o transmit asa cum este ea.

S-au întâlnit la Școala Normală nr. 9, și Barun a folosit scuze ca să vorbească cu Pashmeen și să fie împreuna cu ea.

Barun Sobti a fost un fan dedicat primei sale prietene, pe care a ales-o drept jumătatea lui mai bună și fata norocoasă este, frumoasa Pashmeen Manchanda.

Lumea strălucitoare în care a intrat nu i-a putea umple iubirea față de soția sa. Relația lor a fost una dintre acele exemple rare de dragoste adevărată. Cum Cupidon le-a lovit inimile si cum romantismul lor a crescut de-a lungul anilor, aici vom spune povestea acestei frumoase relatii.


Întâlnirea cu destinul
Pashmeen a învățat inițial la o școală de fete. Dar, așa cum se spune, "căsătoriile sunt făcute în ceruri", destinul ei a dus-o la o școală normală și acesta este locul în care Barun învăța. Ei învățau la aceeași școală când cuplul s-a întâlnit mai întâi.

Frumoasa Pashmeen a fost considerată una dintre cele mai de dorite fete din școală. Iar Barun a fost unul dintre fanii care obișnuiau să găsească scuze să o vadă și să vorbească cu ea. Și, treptat, au devenit buni prieteni.Cum au realizat că se iubesc
Uneori ce nu poate face apropierea, distanța o face cu ușurință. Asta s-a întâmplat cu aceste două păsări. Ei simțeau că sunt doar prieteni apropiați, dar numai când Pashmeen a trebuit să plece în Australia pentru absolvire, duoul și-a dat seama de dragostea lor. În loc să fie distruși fiindcă era departe unul de altul, ei au hotărât să păstreze flacăra romantică care ardea într-o relație la lungă distanță.


Clopotele de nuntă
Deși a fost foarte dificil să-și continue relația la distanță, această pereche a făcut-o și asta și pentru cinci ani lungi. În timpul unei vizite în Australia, în timp ce luau masa într-un restaurant elegant, s-a întâmplat ceva foarte interesant sau mai degrabă drăguț. De fapt, lui Barun nu-i plăcea mâncarea pe care a comandat-o pentru sine. Observând asta, Pashmeen și-a schimbat farfuria cu el.

Acest mic gest făcut de drăguța doamnă l-a mișcat foarte mult și și-a dat seama că este timpul să-i propună căsătorie. În clipa în care el a pus întrebarea, ea a acceptat imediat.

Deși Pashmeen provine dintr-o familie conservatoare din Punjabi, nu s-a opus deciziei lor. Pe 12 decembrie 2010, ei au făcut jurămintele de nuntă, iar nunta lor a fost privată, luând parte numai prietenii apropiați și câțiva membri ai familiei, de vreme ce Barun este o persoană privată.

Nunta a fost făcută conform ritualurilor Punjabi din Gurudwara și a fost ceva foarte restrâns.


Relația lor după căsătorie
Este destul de normal pentru orice cuplu să experimenteze suișuri și coborâșuri într-o relație. Relația dintre Barun și Pashmeen nu face excepție. Și ei se ceartă uneori și pe lucruri prostești.

Iată ce a spus actorul despre asta:

"Nu au fost certuri ca atare, dar ca oricare alt cuplu, ne certăm și ne oprim".

Dar certurile lor nu se fac niciodată urât și un mare credit se duce la Pashmeen. Ea este judecătorul de pace și primul care își cere scuze, chiar și atunci când nu este vinovată. Nu este nici o îndoială în legătură cu acest lucru. Dar, desigur, are câteva plângeri despre el, dar nu prea grave. Întrebată într-un interviu, ceea ce nu-i place despre el, Barun a răspuns:

"Că presupun lucrurile uneori. Ea spune:" Mă gândesc că de ce nu mi-ai spus încă despre asta? "

Toate aceste plângeri normale nu au fost niciodată un obstacol în relația lor. Ei au o relație puternică. Barun, care este văzut că a făcut multe scene îndrăznețe la televizor, nu are o nevastă în viața sa reală, care să o problemă din asta.

Explicând relația pe care o împărtășesc, el a spus:

"Soția mea știe că o iubesc foarte mult, așa că este îngăduitoare cu scenele intime pe care le fac. Îmi înțelege munca de actor".

Cea mai bună parte a căsătoriei lor, conform spuselor lui Barun, este că el și-a luat partenerul pentru totdeauna; el nu trebuie să-și piardă compania așa cum obișnuia să facă în timpul zilelor în care îi făcea curte. În același timp, el acceptă, de asemenea, că există anumite ajustări pe care trebuie să le facă pentru a menține buna funcționare a lucrurilor.

În cuvintele sale el explică:

"Cred că fiecare relație se schimbă în fiecare zi."

Un adevărat exemplu de relație "bărbat cu o femeie", Barun este îndrăgostit nebunește de Pashmeen. Pasiunea lor unul pentru altul este aceeasi până in prezent.


Sursa
https://www.bollywoodshaadis.com/articles/love-story-of-barun-sobti-and-pashmeen-manchanda-5328
articol din 2018

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu