Labels

miercuri, 6 februarie 2019

Barun Sobti a vorbit despre proiectul său Asura


Barun Sobti a vorbit despre serialul său web Asura despre care a spus: Este cel mai inteligent scenariu scris vreodată

Vorbind despre noua sa aventură web, Asura, actorul Barun Sobti, într-un chat exclusiv cu indianexpress.com, a spus că se simte atât de norocos că a avut această ocazie.

După ce a jucat în genul romantic, Barun Sobti este impresionat de următorul său proiect Asura. Proiectul web face parte din proiectele originalele recent anunțate de Voot. Barun va juca rolul principal în thrillerul psihologic care va fi lansat în următoarele luni.

Vorbind despre noua sa aventură, Barun, în chat-ul exclusiv cu indianexpress.com, a spus: "Mă simt atât de norocos că am avut această ocazie. Scenariul este unul puternic. De fapt, m-am întrebat: "De ce mă doresc?" (Râde). Așa că am luat-o cu primul pas.

El a mai spus, "Nu pot vorbi prea mult despre asta, dar spectacolul este despre un criminal în serie. Eu joc rolul unui ofițer specialist în medicină legală și va fi ca o urmărire de-a șoarecele și pisica. Acesta este cel mai inteligent scenariu scris pe care l-am citit. Este un thriller și a fost spus într-adevăr foarte bine. "


Producătorii au anunțat la lansare că în show Barun fi însoțit de o altă vedetă de la Bollywood. Declarând că nu are probleme de adaptare cu un proiect cu doi eroi, Barun a adăugat: "Într-un proiect bun este vorba despre lucrul în echipă. Știu că nu sună bine în titlurile de știri, însă actorii pot lucra împreună. Este nevoie de un efort extraordinar pentru a realiza un show. Astfel de lucruri inutile nu pot deveni niciodată o problemă".

Barun Sobti cel de 34 de ani s-a bucurat de succes ca erou romantic. Întrebat dacă i-a trecut vreodată prin gând să rămână la acel gen, el a spus: "Nu chiar. Nu am fost niciodată un jucător sigur. De asemenea, am sprijinul deplin al familiei mele. Deci, nu este nimic de care să fiu speriat. Eu îmi aleg proiectele numai pe baza scenariului și mă bucur de experiență."

Barun a declarat că nu a fost o dezamăgire pentru el că în ultima lui misiune Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon nu a putut să obțină ratinguri. El a spus că este mulțumit de modul în care si-a mutat cariera la Bollywood. "Sunt recunoscător și mă bucur de tot. Tipurile de proiecte pe care le-am făcut nu cred că m-ar face vreodată să schimb ceva în cariera mea."

În timp ce discutam despre faima și fandomul său în creștere, actorul ne-a spus: "Faima nu este totul. Nu se poate baza decizia carierei în funcție de modul în care îmi afectează popularitatea. În ceea ce-i privește pe fanii mei, nu știu ce îi ține legat de mine. Dar cred că ei respectă și mă iubesc pentru cine sunt. Și le pot asigura că voi rămâne întotdeauna așa cum sunt și nu mă voit schimba.

Împărtășind că este foarte încântat să lucreze în curând într-o altă serie web, Barun a spus: "Cred că sunt un actor care a beneficiat cel mai mult de recunoașterea digitală. Aștept cu nerăbdare să încep ambele emisiuni."


Adaptare după
https://indianexpress.com/article/entertainment/web-series/barun-sobti-on-his-web-show-asura-5348631/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu