Labels

marți, 5 februarie 2019

Cum o scoate Artnav pe Kushi din cercul facut din lampi


E Diwali - Festivalul luminii ....

Lavanya o vede pe Kushi înconjurată de lămpile arzând și, observând că nu va putea ieși singură de acolo, îl roagă pe Arnav să o ajute. 

Arnav acceptă rugămintea Lavanyei și se îndreaptă spre Kushi. E a treia oară când Kushi acceptă mâna lui întinsă, după multe refuzuri din partea ei, Prima oara a fost în padure cand ea, căzută într-o groapă, acceptă mâna întinsă a lui Arnav ca să poată ieși de acolo. Arnav a întrebat-o de ce nu a ieșit singură de acolo iar ea i-a spus că, dacă ar fi putut ar fi făcut-o.


A doua oara este cu o zi inainte de Diwali cand Arnav, după ce se dezechilibreză de pe scaun, cade peste Kushi și ajung amândoi pe podea. Atunci el îi intinde mâna să se ridice și ea acceptă pentru a doua oară ajutorul lui.

Un obicei la Arnav este ca, atunci cand ii prinde mana lui Kushi ca sa o ajute să se ridice, sau ca să nu o lase să plece, o trage cu putere spre el, stârnind în sufletul ei numai furtuni și se pare că și în sufletul lui. El urăște sentimentele pentru "fata asta" dar își dorește apropierea ei dar si atingerile ei. Iar ea, de fiecare data il strange strans cu degetele de umeri și își pune capul pe pieptul lui cerând protecție dar și dorind ca el să-i accepte dragostea.


Sursa
https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3594413&TPN=2675

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu