Labels

miercuri, 6 februarie 2019

IDU - Caracterizarea personajelor principale


Arnav Singh Raizada (ASR), în câteva cuvinte, un om închis emoțional, un magnat nemilos și un afacerist cunoscut, masca perfectă pentru un Arnav distrus care-și ascunde sentimentele și cicatricile trecutului său traumatic. El crede că își scrie propriul său destin și nu crede în Dumnezeu, dragoste sau căsătorie.

Sora sa, Anjali, este cea mai importantă persoană din viața lui pentru care este dispus să se sacrifice în orice moment. El trăiește cu mentalitatea că banii fac totul și că sentimentele nu valorează nimic în această lume. Cu toate acestea, lumea sa este întoarsă cu susul în jos atunci când tânăra de 18 ani Khushi Kumari Gupta, cu viziune complet opusă vieții prăbușește accidentală spectacolul de modă într-o noapte fortuită.


Khushi Kumari Gupta (Singh Raizada) este o fată plină de viață, nebună și incurabilă. Orfană de la vârsta de 8 ani a fost adoptată de familia lui Maasi și trăiește viața cu o atitudine pozitivă și cu toată credința în cel mai bun prieten al ei, Devi Maiya. Ca și numele ei, ea răspândește fericirea oriunde merge.

Dar să nu cădeți în exteriorul ei blând. Ea este o leoaică deghizată în pisoi care s-a abătut să stea în picioare împotriva puternicului ASR. Ea a reușit să îmblânzească și să transforme fiara în prințul ei fermecător Arnavji, bărbatul care visă toate fetele.

Datorită tenacității sale, a naivității și a capacității ei de a provoca probleme, Buaji o numește Sanka Devi, Parmeshwari și Titaliya.


Anjali Shyam Jha / Singh Raizada este sora lui Arnav, cu vorba blândă, binevoitoare, religioasă și drăguță, a cărei lume se învârte în jurul lui Chotei al ei. Ea se poartă ca a doua mamă a fratelui ei mai mic și deține același loc în inima sa.

Este o romantică fără speranță și nu-i dorește lui Arnav decât să obțină dragostea și fericirea adevărată. Prea inocentă ca să nu vadă cuvintele soțului ei trădător o costă viața fetiței ei nenăscută.

Odată ce iluziile unei căsnicii perfecte s-au zdruncinat, ea a devenit mai puternică și mai independentă, după ce a înființat mai târziu un ONG.


Un tânăr timid și fermecător, dar foarte inimaginabil. Akash Singh Raizada este simbolul calmului, un fiu grijuliu și loial, frate, soț și nepot. Datorită legăturii și admirației lor, el aderă foarte mult la Arnav și nu va pune niciodată un picior fără aprobarea sa. Întotdeauna face un echilibru între mama lui și Payal, respectând atât cele mai importante doamne ale vieții sale.

Khushi Jiji, sora ei vitregă pentru lume, dar cu adevărat sora ei. Ea își prețuiește sora mai mult decât orice în viața ei și întotdeauna stă lângă ea la bine și la greu, crezând întotdeauna în nevinovăția ei. Payal Gupta este o frumusețe simplă, dulce șibună, mereu respectuoasă față de soacra ei, chiar dacă respectul nu este reciproc. Ea este o fiică îndrăzneață și respectuitoare care ar fi sacrificat dragostea ei, dacă Khushi și Arnav nu-i vor ajuta pe frații lor.

Nandkishore (NK), un tip vorbăreț, amuzant și prietenos din Sydney cu abilități limitate de hindi. Deși văr primar doar cu Akash, el împărtășește aceeași afecțiune pentru ambii frați. Specialitatea lui îl irită pe Nannav, oferind sfaturi de relație cu băieții Raizadas și dezvoltând legături prietenești cu Khushi Kumari Gupta, disperându-l pe ASR și făcându-l gelos.


Lavanya Kashyap, o bijuterie acoperită cu cărbune, care are nevoie de șlefuire ca să apară ea cea adevărată. De la disperarea care i-o provoacă lui Khushi și a simțului ei ciudat în modă la a deveni cel mai bun prieten al ei și a se îmbracă ca ea, Lavanya a suferit o schimbare drastică de personalitate. Își sacrifica dragostea după ce își dă seama că sentimentele lui Arnav pentru Khushi vor dăinui pentru totdeauna. Călătoria lui Lavanya arată că prima impresie nu este întotdeauna ultima impresie.

Arnav ar fi iubit-o pe Lavanya dacă ar fi fost mai curoajoasă, dacă l-ar fi înfruntat, așa cum făcea Kushi de fiecare dată.

Bună ziua Bye Bye Bye! O expresie faimoasă spusă de o femeie plină de farmec, bogată și modernă, Manorama Raizada. Ea este ceea ce se considera a fi, un simbol al frumuseții.

Deși provenea din clasa mijlocie, nu-i plăcea familia Gupta din același motiv. Îi iubește pe Anjali și pe Arnav ca pe fiul eu Akash și se luptă ca o leoaică pentru fericirea tuturor copiilor. Ea inșuși zice ca nu vrea să se asigure decât câ copiii ei sunt fericiți, chiar dacă au ca partenere fete care ei nu îi plac. N-a fost niciodată personaj negativ, a vrut doar să se asigure că părerea ei contează. De exemplu nu s-a putut răzbuna niciodată pe Payal deoarece o impresionau lacrimile ei și mereu se mira cum de putea plange atât, ochii ei parcă erau o piscină.

Devyani Raizada este cel mai în vârstă, dar cel mai puternic membru al familiei Raizada. Este greu să spargi piulițele din exterior Ea se asigură că copiii ei sunt fericiți și în siguranță în viața lor. Întotdeauna îi sprijină în decizia corectă și se opune ateului și modernului Arnav ori de câte ori este necesar. Animalul ei de companie este prietenul ei.


Mi-ar fi plăcut să fie activă tot serialul, așa cum a fost prezentă la începutut lui. A vut un rol minunat.

Manohar Raizada, fiu devotat, soț perfect și tată iubitor. El este un om cu înțelepciune, cu valori sănătoase și cu simț al umorului. Își iubește soția, în ciuda tantrului său regal și rămâne pentru totdeauna calm și înțelept.


Madhumatti Gupta este o femeie plină de dragoste și determinare care își iubește nepoatele. Este foarte apropiată de tradiții și are credință deplină în Nandkishore. Amuzantă uneori dar iubitoare și protectoare Ea tratează pe fiicele fratelui ei ca pe propriii ei copii.

Shashi Gupta, un tată mândru că are două fete frumoase Persoană cinstită, iubitoare și muncitoare, totuși puternică. Fiica lui este prioritatea lui, în legatură de sânge cu el sau nu, o tratează cu toată dragostea și este îngrijorat până la sacrificiu pentru ea când afla de Shyam că este căsătorit.

Mama iubitoare a lui Payal și Khushi, un exemplu că maternitatea nu necesită neaparat naștere. Garima Gupta este o femeie cu vorbă moale, îngrijorată penrtru fericirea fiecăruia, loială și neintegrată. Singura ei dorință de fericire este pentru fiicele ei. O doamnă cu principii și maniere, cu un trecut ascuns, care ar putea afecta prezentul nepoatei.


Se spune adesea că există întotdeauna o femeie în spatele succesuluio unui barbat. Dar, în spatele succesului lui Arnav Singh Raizada, există și om numit Aman Mathur!

Omul invizibil El este mâna dreaptă fără de care Arnav ar părea pierdut. pentru conducerea afacerii sale de la birou, el este omul. Are dreptul de a deranja cu apelurile chiar în momente neadecvate. Dar asta ar putea fi răzbunarea lui pentru toți cei care strigă și aruncă in Arnav.Adaptare după
http://www.india-forums.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu