Labels

miercuri, 6 februarie 2019

IDU - Câteva cuvinte despre ce mai fac personajele negative (imaginație)

Știri de știri: După cum știm a trecut al 7-lea an decând ne-am întâlnit cu Arshi, pe data de 6 iunie 2011, și fanii au cerut să fie sărbătorită această dată în fiecare an. Deci, cu această ocazie am intervievat deja pe toată lumea deci și pe trioul negativ. Ei sunt, de asemenea, parte din viețile noastre iubite Arshi, deci de aici pornim. Cei trei reporteri au ajuns deja la închisoarea Thehar pentru a-i intervieva pe domnul Jha și doamna Kapoor, iar un alt reporter s-a dus la ashramul himalayan pentru a o intervieva doamna Malik.

Vom raporta live de la secția de bărbați din închisoarea Thehar, așa că fii hotărât să vezi șarpele, vreau să spun că îl putem auzi și vedea pe domnul Shyam Manohar Jha după o experiență câțiva ani.


Reporter 1: Bună seara domnul Jha. Cum este viața ta aici?

Shyam în vocea lui iritantă: Viața este o târfă, eu Shyam Manohar Jha, cumnatul lui ASR, acești oameni nu au nici un respect față de mine. Arrey, tocmai l-am întrebat pe Biryani ieri și acești tipi mi-au uitat cina. Hadd hei ji. Ce am făcut eu șă primesc acest tratament? Tocmai am înșelat-o pe Anjali și mi-am ucis copilul nenăscut, m-am logodit cu Khushiji deși eram însurat cu Anjali, l-am răpit pe Saale Saheb pentru banii lui și după aceea am plănuit să-l omor, asta-i tot! Iar tipii ăștia mă tratează ca niște prostii, iar infractorii juniori nu respectă nici măcar oaspetele senior și permanent.

* Reporter rotindu-și ochii *

Reporter 1: Domnule, după cum știți că este a 7-a întâlnire aniversară al lui Arshi, care este mesajul pentru aceștia?

SMJ: Dragul meu Saale Saheb și Khushiji, felicitări pentru aniversarea dvs., dar feriți-vă de Saale Saheb, voi reveni în curând și o voi lua pe Khushiji și banii tăi.

Reporterul mormăind: Vom vedea cum vei ieși. (Zâmbind la Shyam) Dă mesajul final fanilor.

SMJ: Doamnelor și domnilor, știu că nu vă place de mine și nu mă iubiți, dar tot nu mă puteți uita. Deci, nu ratați. Voi reveni curând.

Reporter: În visele tale. * Văzând că Shyam se uită la el * Mulțumesc, domnule, pentru timpul tău prețios. Ne vedem data viitoare. Prin urmare, am fost la Shyam Manohar Jha pentru tine. Trimiteți-vă opiniile despre el pe pagina noastră de twitter.

Cu Cameraman-1, Reporter -1 închisoarea Thehar.
La secția feminină din închisoarea Thehar

Sheetal Kapoor stătea pe un scaun într-un sari alb, cu voal albastru, ajustându-și fața ei înnegritată și iritând reporterul întrebându-l despre aspectul ei. Sheetal Kapoor a fost în cele din urmă gata pentru interviu.

Reporterul 2: Bună seara, domnișoară Kapoor, dacă sunteți în sfârșit gata, putem începe interviul?

Sheetal înțelegând tonul a stat liniștită și a dat din cap cap pentru a începe.

Reporterul 2: Deci, domnișoară Kapoor, ce mai faci?

Sheetal: Nu sunt deloc bine. Vreau să zic că, locuiam în hoteluri de lux și niciodată nu mi-am spălat singură farfuria, dar aici, ei îmi dau multă muncă și salariul este de doar 500. Vreau să spun că nici măcar nu pot cumpăra un set de machiaj normal. Viața mea merge absolut în jos. Aveam zero dimensiuni în plus când am venit aici și acum cântăresc cu 5 kilograme în plus.

 Spunându-și necazul în permanență, Reporter se gîndi să se oprească în cele din urmă.

Reporterul 2: Domnișoara Kapoor, a șaptea întâlnire a lui Arshi este sărbătorită, astfel încât cee mesaj dați către fanii săi?

Sheetal: Ei bine familia fiului meu adoptat va suferi din nou. Mă voi întoarce și îl voi smulge pe ASR și bogăția lui. Și doamna lui va deveni în curând ex-Raizada, frumusețea mea îl va fermeca pe ASR și pe clienții săi bogați și eu voi zbura spre SUA ca pe o pasăre.

Era pe punctul de a continua, dar reporterul a terminat transmisia.

Reporter 2: În sfârșit, băieți eu sunt d-na Perfect Sheetal Kapoor care este, de asemenea, un rezident permanent aici. Trimiteți comentariile dvs. despre această așa-numită regină ale frumuseții pe pagina noastră de twitter.

A fost Cameraman-2, Reporter -2 închisoarea Theehar.

La un alt studio.

Reporterul-3 tremurând în aerul rece al Munților de Zăpadă a ajuns în Ashram pentru a întâlni ultimul membru al trioului rău.


Reporter-3: Namaste Doamna Malik.

Spuse cu decență doar pentru a primi o privire rece de la ea.

Dadi: De ce ai venit aici?

Reporterul se adaptează în mod ciudat

Reporter: sărbătorim cea de-a 7-a întâlnire aniversară a lui Arshi, așa că suntem aici să vă intervievez.

Ea arătându-i palma și reporterul s-a oprit.

Dadi: Nu vreau să vorbesc despre fata aia. Ea este o fată din clasa de mijloc care l-a prins pe nepotul meu in numele dragostei, și matusa ei a facut la fel cu fiul meu. Nu am nimic de spus decât că Arnav își va regreta decizia, așa că Namaste!

Spunând asta, a plecat de la reporter.

Reporterul-3: Aceasta este doamna religioasă Malik. Nu avem nimic de spus despre ea, așa că te rog  să-ți spui opiniile pe pagina noastră de twitter.

A fost pentru dumneavoastră Camerman-3, Ashram Himalayan Reporter-3.

Din nou dăm conectarea la studio.

Reporter de studio: Acestea sunt interviurile trio-ului negativ, deci dați-vă părerea dvs. și în cele din urmă Aniversare a 7-a aniversare fericită a spectacolului nostru iubit de la fani din întreaga lume.

Adaptare după
http://www.india-forums.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu