Labels

luni, 4 februarie 2019

IDU - Cele mai frumoase momente petrecute intre Arnav si KushiEste foarte dificil de ales! Cu toate acestea, unele dintre dele mai frumoase momentele din Între dragoste și ură după mine sunt:

1. SCENELE DE DIWALI
Personal, cred ca nimic nu bate secvențele de Diwali. Pasiunea și dorința din ochii lui Arnav sunt de neegalat. Cum atracția sa pentru ea a depășit tendința sa naturală de a sta departe și cum s-a aplecat și a încercat să o sărute, a depășit toate așteptările. Imposibilitatea lui Khushi de a-l opri din cauza chemării sale pentru el face scena și mai frumoasă. Traseul diwali este senzațional de fantastic, fără urme de vulgaritate. Ei au creat o magie care este de neegalat. Diwali a stabilit un standard care este imbatabil pentru mine.

Image result for iss pyaar ko kya naam doon arnav khushi moments


2. PETRECEREA BURLACILOR
Din dorința de a petrece noaptea cu Arnav, Khushi se predă lui de bună voie. Își pune credința în el dincolo de orice altceva și se transformă dintr-o fată într-o femeie. Sufletele lui Arnav și Khushi se unesc cu binecuvântarea părinților lor și, în final, devin una. Khushi și Arnav împărtășesc cea mai intimă relație care poate fi împărțită între doi oameni îndrăgostiți. Deci, cum să nu fie această scenă specială?

Image result for iss pyaar ko kya naam doon arnav khushi moments


3. SECVENȚA TERI MERI
Această scenă a reprezentat transformarea completă a lui Arnav Singh Raizada. S-a pierdut în totalitate când a văzut durerea ei. A uitat să câștige sau să piardă, tot ce îl interesa era să o vadă din nou fericită și a dansat pentru ea. Ei s-au scufundat unul în celălalt. Această scenă va fi magică indiferent de câte ori o privesc. Se știa că Sanaya și Barun arătau bine împreună, dar chimia care explodează în această scenă a fost o premieră.

Related image

https://78.media.tumblr.com/adad713df57fb62badc605e8eb4d9932/tumblr_inline_nv1ijrwt391ql30wo_500.png

Secvența din vis a fost excepțională
Arnav dorea să fie cu dragostea lui și sufletul său se îndepărtă de trup. Arnav se depărteză de trecutul care îl transformase în ceea ce fusese pentru întreaga sa viață și o acceptă pe Khushi, care îl va face să rămână pentru tot restul vieții sale alături de ea.


Image result for arnav khushi teri meri


 
  

4. SECVENȚELE DE LA HOLI
În aceste scene Khushi și Arnav au fost pe deplin inconștienții. Era frumos să îi vezi complet lipiți unul de celălalt, uitându-și ego-ul și mândria și găsind fericirea în unul în brațele celuilalt. În cele din urmă, dialogul "Dhadkaan" a avut loc în episoadele holi, și ei și-au arătat dorința de a fi unul cu celălalt.


Related image


5. RITUALELE DE NUNTĂ
Arnav -sa dovedit a fi un adevărat romantic aici, prin legarea lui dori, atingerea lenta a palmei lui mânjită cu haldii pe spatele ei gol și prin înclinarea sa pentru un sărut de lângă piscină, oftat. Preparatele și ritualurile de nuntă ar putea să nu fi ținut mult simbolism, dar clar, au fost extrem, extrem de romantice momentele dintre Arnav și Khushi. Primele momente ale lui Arnav și Khushi în cere se iubesc unul pe celălalt și cum își încep viața de soț și soție au fost încântătoare.

Related image


Related image


Image result for arnav khushi haldi scene

6. ÎMBRĂŢIŞAREA DIN PLOAIE
Începe încet să-și piardă inima pentru ea, totuși ego-ul lui îl făcea să se retragă cu încăpățânare. Modul în care s-a pierdut în ochii ei și a salvat-o de mașina aia iar ea era atât de frumoasă deși udă până la piele. Era confuz de ce îi plăcea atât de mult de ea, totuși spectatorii știau foarte bine ce se întâmplă. Acel moment a fostmusonul iubirii.

Related image

7. TEEJ
Chimia între ei nu necesită deloc alte vorbe. Arnav se duce să o salveze pe Khushi care leșinase pe scări din cauză că era slabită din cauza postului. Khushi se supără ca Arnav i-a dat apă să bea ea încheindu-si postul înainte de slujbă. Khușhi vorbește cu zeița și  declara că și-a încheiat neintenționat postul. Prima încuietoare intensă a ochilor lui Arnav, mâna lui Khushi pe haina lui, incapacitatea lui Arnav de a-și lua ochii de la Khushi la venerare si mâna lui pe mana ei cand a primit tava de venerare, precum și gelozia ciudată a lui Khushi când îi vede pe Lavanya și Arnav împreună. Toate aceste momente au fost atât de frumos închegate și au avut o așa cursivitate că vor fi pentru totdeauna de neegalat.

Related image

8. SITUAȚIA DE LA CASA DE OASPEȚI
A fost pentru prima dată când Arnav Singh Raizada s-a simțit rău pentru o ființă umană, alta decât sora lui și pe de o parte, ego-ul îl împiedică să se atașeze emoțional la Khushi și pe cealaltă parte dragostea lui pentru ea și chemarea sa interioară de a înlătura durerea din viața ei. Chiar dacă ego-ul său a câștigat, vina pe care o simte îl face să merite.

Image result for arnav khushi constructions ite

9. SCENE HAVAN
Scena arată, de asemenea, că, în acel moment, Arnav nu poate trăi fără Khushi, este o parte prea mare a vieții sale. Arnav își pierde complet mintea pentru Khushi. Când aude că i s-ar fi întâmplat ceva, el parcă înnebunește, are o cădere psihică.

Image result for arnav thinks khushi had an accident


Related image

10. SCENA FOTOSHOOT
A fost prima dată când Arnav Singh Raizada a fost atras de Khushi Kumari Gupta, deși de la prima întâlnire el a simti-o și inima lui a încputu să bată ori de câte ori ea era prin preajmă, Erau atât de uimitor de inconștienți de faptul că această atracție ar putea deveni în curând o iubire care nu cunoaște limite.

Image result for arnav khushi photoshoot scene


Adaptare dupa
by arnavkhushi69 - 28 June 2018 at 4:01am

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu