Labels

miercuri, 6 februarie 2019

IDU - Cum au rămas ostilitățile după răpireDeci, cum povestea de răpire s-a încheiat și povestea a luat o nouă turnură, care ne permite să aruncăm o privire înapoi la povestea de răpire în ansamblu, în loc de un episod de bază.

Binele
A adus dragoste pentru Arnav și Khushi
Traseului răpirii i-a făcut pe Arnav și Khushi să realizeze un lucru; în ciuda urii, a neînțelegerilor și a negativității din relația lor, se iubesc reciproc cu adevărat și profund. Distanțele, bucuria și regăsirea reciprocă nu pot fi deconectate, iar hotărârea de a se reuni arată cât de mult se iubesc cu adevărat. Timpul lui Arnav, în afară de Khushi, l-a făcut să-și dea seama încă un lucru: Khushi însemna ceva; ea a fost importantă. El și-a consolidat sentimentele și mai mult atunci când a declarat în fața întregii familii.

Dezvoltarea Mami și NK
Mami și NK au fost văzute ca fiind deasupra vârfului, nu cele mai strălucite personaje, dar piesa de răpire ne-a permis să vedem o altă parte a lor. Trebuie să vedem partea lui Mami, îngrijorată și determinată, care nu se va opri de la nimic pentru a-și găsi nepotul. Chiar și-a arătat compasiunea față de Khushi în acea perioadă, obținând o priveliște de primă mână asupra a ceea ce distanța și necazurile lui Arnav o afectau pe ea. Dezvoltarea lui NK a fost bine făcută, arătându-l nu numai ca un susținător, ci și ca un adevărat prieten. A stat lângă Khushi la bine și la greu, chiar ajutându-o să dezvăluie adevărata identitate a lui Shyam. NK, partea inteligentă, a fost arătată minunat pe măsură ce a venit cu idei pentru a găsi informații și a-l prinde pe Shyam. În ansamblu, noi părți ale lui NK și Mami ne-au fost arătate.

Încheierea traseului
Concluzia traseului de răpire a fost bine făcută. A avut acțiune, dramă, suspans și romantism: la fel ca un film de la Bollywood. A ținut publicul la locurile lor și dornic să afle ce se întâmplă în continuare. Descoperirea secretelor și expunerea lui Shyam a contribuit la încheierea traseului și a împins povestea într-o nouă direcție.

Răul
Direcția povestirii
Uneori părea că povestea era puțin trasă de păr. La început o vezi pe Khushi simțindu-se mizerabil și lipsit de el, apoi e hotărâtă să îl găsească, apoi îl urăște pe Shyam, apoi încearcă să-l facă să aibă încredere în ea etc. Părea că prea multe lucruri se petrec odată și nu erau toate potrivite.

Neconcordanțe ale caracterului
Mulți oameni au observat o inconsistență în unele dintre personaje. În primul rând pentru mine era Khushi și Anjali. Khushi se presupune a fi atât de puternică, hotărâtă și o fată pozitivă. Ceea ce m-a iritat a fost cum la începutul traseului au făcut-o pe această fată deprimată, mizerabilă, mereu plângând. Apoi au fost momente când au arătat-o ​​mai întâi ca fiind foarte impulsivă și apoi au arătat-o ​​gândind cu atenție lucrurile. Pe de altă parte, inconsecvența lui Anjali a fost arătată clar. Niciodată nu a bănuit vreodată ceva între Shyam și Khushi și acum dintr-o dată începe să-i suspecteze. Într-adevăr? Dacă scriitorii ar fi arătat această suspiciune acumulată înaintea traseului de răpire și un pic de-a lungul poveștii, în loc de sfârșitul acesteia, ar fi avut mai mult sens.

Urâtul
Posibila oportunitate: Payal și Akash
Această piesă a oferit o oportunitate uimitoare scriitorilor de a face ceva cu Payal și Akash. Dați-le o poveste, arată evoluția personajelor și a relației lor etc. În schimb, au ales să o aducă pe Bubbly; care a fost inutilă. Apoi au făcut-o pe Payal dintr-o dată nesigură de ea însăși și de relația ei cu Akash, care din nou nu avea sens. Ei, de asemenea, nici nu au terminat această încercare de poveste. Cu Barun plecat pentru o vreme, speram o poveste Payal-Akash care sa-i solidifice ca un cuplu. În schimb, acest lucru nu s-a întâmplat.

Pacea
Am înțeles că absența lui Barun ar fi cauzat unele discrepanțe atunci când va reveni cu timpul în serial. De asemenea, zvonurile despre plecarea lui Daljeet nu au ajutat nici ele. Totuși, în ciuda acestui fapt, ritmul pistei ar fi putut fi mai bun. Uneori, ritmul povestirii a fost grozav, iar alteori ai simțit că este târât. S-ar simți ca și cum două episoade ar fi putut fi puse într-una. Au existat și momente în care povestea simțea că se întâmpla în cercuri și nu merge nicăieri. Ai putea spune că încearcau să omoare timpul până când Barun s-a întors. Acest lucru ar fi fost un moment minunat pentru a dezvolta alte personaje, pentru a da alte povestiri de caractere (ex. Payal-Akash, chiar Nani) pentru a face sa se simta mai putin tragator.


Adaptare dupa:
http://ipkknd02.blogspot.ro/search?updated-max=2012-07-16T12:09:00-04:00&max-results=7&start=7&by-date=false
https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3018452

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu