Labels

luni, 4 februarie 2019

IDU - De câte ori a fost pălmuit Shyam


Am fost atât de plictisită astăzi după-amiază încât, în loc să-i visez pe acești doi bărbați frumoși (mă refer la cei de mai sus), am numărat numărul de palme pe care le-a primit Shyam pe fața lui ....

1. Prima dată a fost pălmuit de Khushi Kumari Gupta. Asta s-a întâmplat când Kushi a descoperit că deși Shyam era soțul lui Anjali și ginerele familiei Raizadaera el s-a logodit și cu ea.
2. A doua oară a fost pălmuit de Arnav Sing Raizada. Asta s-a întâmplat după confruntarea ce a avut loc în familie între Shyam și Kushi când Arnav a fost salvat de Kushi și a ajuns acasă după ce a fost ținut ostatic de Shyam.


3. A treia oară a fost pălmuit de Arnav cand l-a găsit în spital după ce a pierdut Anjali sarcina. Atunci Shyam era în legatură cu bunica paternă a lui Shyam și își pregatea revenirea în casa Raizada cu ajutorul acesteia.


4. Nu în ultimul rând el a fost pălmuit de Anjali Shyam Manohar Jha. Asta s-a întâmplat când Anjali a aflat de la Kushi și NK că Shyam a provocat accidentul care a dus la pierderea bebelușului ei nenăscut.


Sursa 
https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3594413&TPN=3188
https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3594413&TPN=1455

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu