Labels

marți, 5 februarie 2019

IDU - A doua întâlnire dintre Arnav și KushiDe data aceasta valul lui Kushi l-a imbratisat pe Arnav și nu a mai ajuns sub piciorul lui.

Arnav a privit lung în urma lui Kushi după ce vălul ei a terminat imbratisarea si, dupa reactia lui, pot crede ca deja inima lui a bătut pentru a doua oara cu putere. Nu s-a dus după ea fiindcă nu era obișnuit să alerge după dragostea lui. Mai târziu a alergat după ea, uneori forțând-o să rămână câteva minute cu el și chiar i-a spus - Ce să fac? Să te plătesc în plus ca să stai câteva momente cuminte?

A știut că e ea. El. ateul, a știut că doar la templu o putea găsi în zi de sărbătoare și astfel, îndeplinea rugămintea surorii lui dar și pe cea a inimii sale.

Putea să nu se întoarcă la auzul vocii fetei care îi făcea inima să tresară dar s-a întors, el marele Arnav Sing Raizada și a primit fără să murmure toate vorbele ei și apoi, într-o forțare a sorții și-a riscat el însuși imaginea dând imaginile cu ea în brațele lui pe toate canalele de televiziune. El a alungat-o din oraș aducand-o mai aproape de el. Și a fost fericit când planul lui a dat roade. 


     

Sursa 
https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3594413&TPN=2682

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu