Labels

sâmbătă, 9 februarie 2019

IDU - Episodul 27Bunica ii spune lui Arnav ca nu-i vorbeste despre casatorie deoarece Lavanya nu este demna sa devina nora familiei dar cand sa-i raspunda Bunicii, Arnav primeste telefon de la inginerul de santier care-i spune ca nu-l suna dar situatia i-a scapat de sub control deoarece cladirea se va darmana curand. Arnav il intreaba daca muncitorii sunt in siguranta dar inginerul ii raspunde ca da, numai ca nu stie nimic de fata care a trimis-o pe santier.
Payal care ceruse numarul de telefon din Shantivand, da peste Manorama care o ia peste picior si o face nerusinata ca a indraznit sa dea telefon la ora aceea pentru nimic. Arnav aude numele Kushi si isi da seama ca, daca ea nu a ajuns la ora aceea acasa, este doar ca nu e plecata de pe santier si ca este in pericol.
Kushi, blocata intr-o cladirea gata sa se daramane, plange si-si striga parintii si pe Payal dar nu este ingrijorata pentru ceea ce i s-ar putea intampa ei ci cata durere poate celor dragi lipsa ei de acasa.


Arnav pleaca pe santier lansand-o pe Bunica convinsa ca el a fugir la Lavanya. Ajuns la casa de oasepeti o cauta pe Kushi si e din ce in ce mai disperat pana cand aude un tipat. Dandu-si seama unde este Kushi el ezveste in usa blocata, o vede intr-un colt, o ia de mana si coboara cu ea scarile in siguranta. Arnav incearca sa-i spuna lui Kushi ca nu a stiut de starea exacta a cladirii, dar fara sa precizeze ca inginerul de santier a vrut sa vorbeasca cu el toata ziua ca sa-i spuna adevarul despre starea cladirii. Dar Kushi stie doar cat de speriata a fost dar mai ales cat de ingrijorata a fost familia ei. Kushi lesina si Arnav o duce acasa la matusa ei.

 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu