Labels

luni, 4 februarie 2019

IDU - La multi ani serial minunatÎntre dragoste și ură a fost, fără îndoială, cel mai bun spectacol romantic de până în prezent, și va rămâne în acest fel multă vreme. Îmi amintesc cum au fost lansate India Forums, TellyBuzz și alte rețele de socializare, în timp ce știrile au clocotit până ce serialul a ieși pe micile televizuare. Multe inimi s-au frânt la acea vreme.

În orice caz, acest serial este cel mai bun spectacol vizionat vreodată și voi continua să îl iubesc din toată inima mea, oricâtă vreme va trece. 
Doresc tuturor o aniversare fericită IPKKND!

IPKKND este serialul indian pe locul întâi în întreaga lume. A stabilit un punct de referință care este imposibil de bătut. Succesul serialului se datorează lui Barun, Sanaya și a întregii distribuții PKKND. Sarun a interpretat rolurile lui Arnav și Khushi la perfecțiune; modestia, chimia lor, imaginea de pe ecran, toate au fost adaugate la magia spectacolului. Toți au jucat rolurile lor perfect, toți oameni atât de modești." 

Echipa a fost perfect potrivită, iar legătura strânsă a fost cireașa de pe tort, iar acum nu pot decât să sper că va fi un nou serial Sarun, care va recrea magia si va fi un alt spectacol iconic! 

Vă doresc tuturor cu o aniversare foarte fericita!
 

Anii continuă să răspândească dragostea lor pe tot globul, fără a diminua esența. Memoriile au devenit parte din viața noastră, agitația se mișcă ca o rafală de vânt, care încă atinge inimile ca nimeni altcineva. Dulceața acestui serial nu poate fi niciodată amară, deoarece slava se acoperă de sine, ASR a cărui furie se vede în privirea topită care o caută pe Khushi, al cărui zâmbet a devenit al său, iar zâmbetul lor reflectă lumina din inimile multora prin diferite limbi ...

Dragostea si ura, doua fete ale unei pasiuni care exista încă in acelasi mod proaspat ca în prima zi ...

Dragostea, un cuvânt evocativ și sublim ne-a dat un sens de culori, adică zâmbete, sensul de a trăi dincolo de orice limită sau o mantie de ură ... Acesta este Iss Pyar Ko Kya Naam Doon pentru mine și pentru noi toți. 

Happy 7th Anniversary.
Iss Pyar Ko Kya Naam Doon... Romantism dincolo timp
 

O aniversare foarte fericită pentru fiecare fan Arshi. Mulțumim tuturor actorilor că au dat aceste momente memorabile care vor rămâne mereu de neuitat. Sper că se vor sărbători astfel de aniversări în fiecare an.

Aniversare fericită IPKKND

Mulțumesc că ne-ai dat jalebi și cafeaua neagră

Mulțumesc că ne-ai dat personaje conflictuale precum Mami și Di

Mulțumesc că ne-ai dat dat Babuji, Amma, Buaji, Nani și NK

Mulțumesc că ai unit pe Payal și Aakash

Mulțumesc că ai transformat pe Lavanya într-o persoană mai bună.

Vă mulțumesc pentru asocierea cu Mama, clanul Prakash, Aman invizibil și Lakshmi

Mulțumesc că ai scăpat de Shyam, Dadi și Sheetal

Dar nu vă mulțumesc pentru nenumăratele insulte, abuzuri, pedepse a lui Artnav Singh Raizada pe care le-a dat domnișoarei Khushi Gupta.

Nu vă mulțumesc că ați supupus fericirea lui Khushi la prea multe încercări

Nu vă mulțumesc pentru deciziile domnișoarei Gupta în numele altruismului, care au băgat-o în necazuri.

Dar vă trimit mare mulțumire pentru că mi-ați dat pe domnul Raizada și domnișoara Gupta a căror chimie a atins suflete.

Aniversarea fericită tuturor!!!

O mare felicitare pentru toată distribuția IPKKND și pentru toți spectatorii și telespectatorii show-ului. 7 ani de dragoste în inimă nu este mai puțin LOL. Speranța de a sărbători 10 ani de succes în curând.

Îmi place aceasta dată si oră pentru ca este acel moment al anului in care a inceput spectacolul nostru minunat si perechea Arnav&Khushi ne-a incantat ecranele si inimile cu magia lor.

7 ani au trecut și chiar astăzi Arnav este fundalul meu Whatsapp și screensaver-ul meu Ipad. Chiar și astăzi citesc și scriu despre ei. Chiar și astăzi visez la acest cuplu atât de potrivit și doresc să-mi iau un soț ca Arnav.


Doresc tuturor a 7-a aniversare fericită IPKKND și nu lăsați niciodată visele să moară. Cine știe, într-o zi s-ar putea să se împlinesc și voi fi căsătorită cu ficționarul meu Arnav :DNu voi renunța niciodată la speranța!!!

Deci, au trecut șapte ani. Timpul a zburat și nu am putut să cred că am supraviețuit atât de mulți ani fără serialul nostru de suflet.

Am incercat, dar nu ma putut rezista sa nu mai stau in lumea iss pyaar ko ...

Da, în jurul meu s-au întâmplat mai multe, atât practic, cât și în realitate, încât nu îmi mai amintesc de acest serial o perioadă mai lungă de o săptămână.

Oamenii cred că sunt nebun sau că viața mă poate face să fiu ocupat indiferent de ce este, IPK face parte din lumea mea.

Am devenit atât de nebun după acest serial încât am început să îl includ ca parte a lumii reale și așa a venit aplicația mea. Unul dintre motivele pentru mine și pentru mulți dintre noi, încă mai supraviețuim și ținem seamă amintirilor serialui, este marea fandomă și ficțiunile care au izbucnit, vor erupe și vor continua să izbucnească prin acest vulcan de Arshian / ArHi-an / IPKKND-IANS.

Rabba Ve sau Iss Pyaar Ko sau Între dragoste și ură, indiferent de nume, nu există nicio diferență, și amintirile noastre nu se schimbă niciodată. Îmi doresc numai succes și fericire pentru întreaga echipă a IPKKND, care include tehnicienii, artiștii, producătorii, muncitorii, canalul, fanii și alți factori interesați.

Te iubesc IPKKND!!!!

Despre prima aniversare
Despre a doua aniversare
Despre a treia aniversare
Despre a patra aniversare
Despre a cincea aniversare
Despre a sasea aniversare

Adaptate după
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4994879
07 June 2018

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu