Labels

joi, 7 februarie 2019

IDU - La a șaptea aniversare "Intre dragoste si ura"
Cum să spun asta? De unde chiar încep? A fost, fără îndoială, cel mai bun spectacol romantic de până în prezent, și rămâne în acest fel. Îmi amintesc cum au fost lansate Forumurile din India și alte rețele de socializare, în timp ce știrile au rupt IPKKND pentru a fi lansat. Multe inimi s-au rupt la acea vreme.

Cu toate acestea, acest spectacol este cel mai bun vreodată vizionat și voi continua să îl iubesc din inima inimii mele. Noroc de acest Show Epic și aura pe care a creat-o.

Doresc tuturor o aniversare fericită IPKKND!Aniversare fericită IPKKNDians! Ce serial extraordinar și memorabil! Din când în când, voi urmări câteva episoade. Știi, magia încă mai trăiește.

Acest serial rămâne foarte special pentru mine. Mă bucur pentru aniversarea lui. Noroc la toate!

Cu această ocazie deosebită, aș dori să felicit echipa lui Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon și fandomul IPK la cea de-a 7-a aniversare a spectacolului.

IPKKND este primul spectacol indian din întreaga lume. A stabilit un punct de referință care este imposibil de bătut. Succesul spectacolului se datorează lui Barun, lui Sanaya și a premiului IPKKND. Sarun a interpretat rolurile lui Arnav și Sanaya a interpretat rolul lui Khushi la perfecțiune; modestia, chimia lor, imaginea de pe ecran, toate adaugate la magia spectacolului. Cântecul lor, Balwant kaur, cât de mult ne place acest cântec. Toți membrii distrtibuției au jucat rolurile lor perfect, toți oameni atât de modești." Echipa a fost perfect potrivită, iar legătura strânsă a fost cireșul de pe tort. iar acum sper sa fie un nou spectacol Sarun, care va recrea magia si va fi un alt spectacol iconic! Va doresc tuturor o aniversare foarte fericita!


Anii continuă să răspândească dragostea Iss Pyar Ko Kya Naam Doon pe tot globul, fără a-i diminua esența. Memoriile au devenit parte din viața noastră, agitația se mișcă ca o rafală de vânt, care încă atinge inimile ca nimeni altcineva. Dulceața acestui spectacol nu poate niciodată nu se simte amară, deoarece slava se acoperă pe sine. ASR a cărui furie umple privirea topită încă o caută pe Khushi a sa, al cărui zâmbet a devenit al său, iar zâmbetul lor reflectă lumina din inimile multora prin diferite limbi ...

Dragostea și ura a două fele ale unei pasiuni exista inca în același mod proaspat ca în prima zi ...

Dragostea, un cuvânt evocativ și sublim ne-a dat un sens colorat, adică zâmbete, sensul de a trăi dincolo de orice limită sau o mantie de ură ... Acesta este Iss Pyar Ko Kya Naam Doon pentru mine și pentru noi toți. .Happy 7th Anniversary

Iss Pyar Ko Kya Naam Doon ... Un romantism fără timp


 

O aniversare foarte fericită pentru fiecare fan al lui Arshi. Mulțumim lui actorilor că au dat aceste momente memorabile care vor rămâne mereu vii. Sper că vom sărbători astfel de aniversări în fiecare an.

Aniversare fericită IPKKND

Mulțumesc pentru jalebi și cafeaua neagră

Mulțumesc că mi-ați dat personaje conflictuale precum Mami și Di

Vă mulțumim că mi-ați dat pe Babuji, Amma, Buaji, Nani și NK

Mulțumesc că i-ați unit pe Payal și Aakash

Mulțumesc că ați transformat pe Lavanya într-o persoană mai bună.

Vă mulțumesc pentru asocierea - Mama, clanul Prakash, Aman invizibil și Lakshmi

Mulțumesc că ați scăpat de Shyam, Dadi și Sheetal

Dar nu vă mulțumesc pentru nenumăratele insulte, abuzuri, pedepse a domnului Raizada împotriva domnișoarei Gupta. Uneori a fost prea mult.

Nu vă mulțumesc că ați pus la prea multe încercări fericirea lui Khushi

Nu vă mulțumesc pentru deciziile domnișoarei Gupta în numele altruismului, care a băgat-o în necazuri.

Dar o mare mulțumire pentru că mi-ați dat pe domnul Raizada și domnișoara Gupta a căror chimie nu s-a stins.

Aniversarea fericită tuturor. Multe momente fericite ale zilei.

O mare felicitare pentru toată distribuția IPKKND și pentru toți spectatorii și telespectatorii show-ului. 7 ani de dragoste nu este puțin LOL. Speranța de a sărbători 10 ani de succes în curând.

7 ani au trecut și chiar și astăzi Arnav este fundalul meu Whatsapp și screensaver-ul meu Ipad. Chiar și astăzi citesc și scriu despre ei. Chiar și astăzi visez la acest cuplu minunat și visez să-mi iau un soț ca Arnav.Wink

Doresc tuturor o aniversare IPKKND fericită și nu lăsați niciodată visele să moară. Cine știe, într-o zi s-ar putea să se împlinească Wink

Să nu renunțați niciodată la speranță Wink

 Deci, au trecut șapte ani. Timpul a zburat și nu am putut să cred că am supraviețuit atât de mulți ani fără să mă uit la voi.

Am incercat, dar nu am putut rezista sa nu mai stau in lumea iss pyaar ko ...

Da, în jurul meu s-au întâmplat mai multe, atât practic, cât și în realitate, și am început să-mi amintesc de acest spectacol mult mai rar, să fie o perioadă mai lungă de o săptămână.

Oamenii cred că sunt nebună sau că viața mă poate face să fiu ocupată indiferent de ce este, dar IPK face parte din lumea mea.

Am devenit atât de nebună după spectacolul încât am început să-l includ ca pe o parte parte a lumii reale și așa a venit aplicația mea. Unul dintre motivele pentru mine și pentru mulți dintre noi, încă mai supraviețuim și ținem seama de amintirile spectacolului, și trăim prin acest vulcan de Arshian / ArHi-an / IPKKND-IANS.

Rabba Ve sau Iss Pyaar Ko, indiferent de nume, nu există nici o diferență și amintirile noastre nu se schimbă niciodată. Îmi doresc tot succesul și toată fericirea pentru întreaga echipă IPKKND, care include tehnicienii de spectacol, artiștii, producătorii, muncitorii, canalul, fanii și alți factori interesați.

Te iubesc IPKKND, Hamesha ke liye.


prima aniversare
a doua aniversare
a treia aniversare
a patra aniversare
a cincea aniversare
a șasea aniversare


Adaptare după

Daenerys. - 07 June 2018 at 12:01pm
http://www.india-forums.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu