Labels

luni, 4 februarie 2019

IDU - Pentru totdeauna "Intre dragoste si ura"

Khushi nu știa că persoana din elicopterul care tocmai zbura deasupra capului ei în timp ce mergea pe scuter, și către care intorsese deja privirea, se va dovedi a fi aceeași persoană pe care ea o va întâlni în curând. Că acea persoană pe care o va întâlni în următoarea oră îi va schimba viața pentru totdeauna. S-a întâmplat astfel încât locul în care sa dus să se întâlnească cu logodnicul sorei sale Payal cu privire la zestre, s-a dovedit a fi reședința copilariei lui Arnav Singh Raizada, în care avea loc un spectacol de modă în acel moment.

Khushi intră în Sheesh Mahal dar este confundată de organizatorul spectacolului de modă drept model, după ce intră fără să știe în camera verde, și este scoasă pe podium. Ea este nervoasă și nu știe ce să facă și cum să reacționeze, în timp ce toate modelele alese de Arnav se prefac că nu știu nimic. Când a fost rândul lui Khushi, ea merge pe scenă clătinăndu-se și vădit emoționată și se așează față în față cu Arnav, care este furios când o vede într-o rochie verde într-un spectacol cu temă roșie.

În momentul în care Khushi se întoarce pentru a ieși de pe scenă, se impiedică in voalul ei și cade direct în brațele lui Arnav care o cuprind stâns ca intr-o închisoare și o privește cu o putere intensă a ochilor. Ochii lui sunt plini de furie și totuși arată o vădită curiozitate și uimire în fața frumuseții ei feciorelnice, uitându-se fara nicio rușine atât la ochii ei cât și la buzele ei.

Buzele îi tremurau lui Khushi iar ochii ei exprimau disperarea. Ei nu știau că își vor schimba viața pentru totdeauna. Privirea lor avea atâtea întrebări la care doreau să răspundă. Prima lor întâlnire a fost cu adevărat magică. A fost prima dintre numeroasele căderi ale ei, iar el întotdeauna va fi gata să primească fata stângace. Ei nu știau că într-o bună zi vor fi îndrăgostiți unul de celălalt iar Arnav își va dori să o ducă în brațe pentru totdeauna să o facă să se simtă specială. Și cât va lupta Arnav până ce Khushi îl va considera soțul ei.

Împreună pentru Hamesha și pentru totdeauna.

După coborârea scărilor, nimic nu l-ar fi putut avertiza pe Arnav cu privire la ceea ce urma să se întâmple. Era o priveliște de văzut, ea îmbrăcată în verde, înconjurată de lumini. El a fost fermecat de zâmbetul care se juca pe buzel ei, încântând chiar esența lui, uimind inima lui cu ea, lăsând ambele inimi să cânte o melodie proprie. El se uită în sus, dinainte ca ea să apară, parcă simțind apropierea unei alte inimi care batea în ritmul inimii lui, inimă care era a ei. Ea își strânge în față vălul, văl de care se și încurcă ceva mai târziu.

Ea i-a simțit ochii întunecați ațintiți pe ea, dar și ea ea îl privea cu aceeași intensitate deci aceeași magie îi atrăgea ca o dorință. Ca o molie atrasă de foc, ei s-au înecat unul cu celălalt, iar când ea plecat, ochii lui îi căutau forma atrăgătoare, și parcă nici nu apucase în acele momente să respire.

După aceea, îi regăsim în casa lui. Locul unde ambii au avut atâtea amintiri . Ea și-a răsuci glezna și ca întotdeauna, el a fost acolo ca să-i amortizeze căderea. El o așează jos, îi liniștește durerea și îi fixează glezna. Mintea lui se întunecă cu dorințe, ii atinge ușor cu mâna pielea de pe picior, o alunecare electrizantă a sariului ei de pe picioare și îi spune cu o voce sigură ca o va durea puțin. Dar durerea a fost mult mai mare și ea de durere și-a strâns degetele de umărul lui el nu a schițat niciun gest, dar oare mai putea spune ceva de emoție

El și-a arătat pentru o clipă vulnerabilitatea, recunoscând în tăcere că a avut la el brățara ei de picior în tot acest timp, și ea l-a lăsat să-i pună brățara pe gleznă, returnându-i astfel podoaba pierdută. Știa ce face cu el, nu a făcut-o. A încercat să plece, dar chemarea inimii sale l-a făcut să se întoarcă la ea.

Se apropiase de ea și a avut o încercare de a se contopi cu ea într-un sărut. În noaptea aceea, în noaptea asta, doar un centimetru mai mult și totul ar fi putut fi atât de ușor. El a fugit speriat de vulnerabilitatea lui, speriat de câtă pasiune avea în el și nu știuse până atunci.

Uimirea creată de sentimentul lor ascuns, iubirea înflăcărată, dorințele refăcute și întrebările nevinovate ie-au adus aproape fizic, deși au rămas departe. Ea dorea răspunsuri dar el nu avea de oferit nici unul. În noaptea aceea, a respins-o încă o dată, ca întotdeauna.

Dacă el el ar fi știut că împingând-o departe, îndepărta o inimă care era a lui. Dacă ea ea ar fi știut că rămănând tăcută, își tăcea inima.

Teri Meri, Meri Teri Prem Kahani Hai Mushqil
Do Lafzoon Mein Yeh Bayaan Na Ho Paaye
Ek Ladka Ek Ladki Ki Yeh Kahani Hai Nayi
Do Lafzoon Mein Yeh Bayaan Na Ho Paaye

Când vă oferiți voluntar un moment special, în special dacă momentul special se dovedește a fi un jucător, de unde veți începe?

Jucător! Da, este un jucător. Nu o dată, dar de două ori.

După ce am acceptat faptul că eram îndrăgostit și acceptând-o încet, așteptările au crescut și a fost dificil să oprești emotiile care se revarsă odată ce ți-ai dat seama.

Din fericire, a fost o ocazie perfectă de a-și exprima sentimentele. Arnav, cel care nu a renunțat niciodată la oportunități, a folosit-o la maximum. Există vreo modalitate mai bună de a-și exprima dragostea față de un film, "Salman-maniac", visător romantic Khushi Kumari Gupta, cu melodia actorului preferat?

Și da, cireașa de pe tort sunt versurile potrivite pentru situația lor.

Teri Meri, Meri Teri Prem Kahani Hai Mushqil 

Nu este dragostea lor complicată? Pentru a fi sincer, poate să-și exprime direct dragostea față de ea? Nu e un tip obișnuit. El este ASR și ASR au stilul său unic.

Dacă ar fi existat dileme asupra avansurilor lui Arnav din ultimele două zile, totul a dispărut imediat ce Khushi l-a văzut iar mânios.

Duetul i-a făcut conștienți pe fiecare de sentimentele lor. Nu le-a dezvăluit numai sentimentele, le-a dat o amintire sau mai degrabă putem spune o speranță pentru ei care să le susțină viitoarele tragedii.

De fapt, acesta este ultimul cel mai fericit moment petrecut între ei înainte ca o furtună să le lovească viața.

Teri Meri, Meri Teri Prem Kahani Hai Mushqil
Do Lafzoon Mein Yeh Bayaan Na Ho Paaye
Ek Ladka Ek Ladki Ki Yeh Kahani Hai Nayi
Do Lafzoon Mein Yeh Bayaan Na Ho Paaye

Într-o noapte întunecoasă, când era deprimată că nu cunoștea locația soțului ei și era pe punctul de a trăi și a murit, sufletele lor s-au unit și și-au exprimat dorința de a fi împreună, deși erau atât de departe.

Din nou, duetul și-a jucat rolul în a-și expune sentimentele de a fi împreună, de nevoia lor, de soarta celei mai dificile povesti de dragoste din lume.

Khushi era încă mincinosul și răufăcătorul. Nu exista nicio dovadă care să-i dovedească nevinovăția, dar sufletul său nu putea să accepte să nu o mai iubească nici măcar după ce a văzut-o pe terasă îmbrățișată cu Shyam cu câteva luni în urmă. Puteți înceta să iubiți pe cineva doar pentru greșelile sale?

Ei nu au nevoie de cuvinte pentru a-și exprima sentimentele. Tăcerile sunt mai semnificative decât cuvintele. Mesajul lui Arnav pentru Khushi a ajuns la ea, chiar dacă erau la o distanță de mile și mile.

Duetul ne-a arătat cât de mult sufletele lor se recunosc unul pe altul și cât de mult îi provoacă durerea această distanță.

În timp ce prima dată când era de așteptat o viața fericită și romantică după duet, el a adus o furtună datorită urzelilor lui Shyam, de data aceasta, durerea lor a fost redusă și au fost uniți imediat după aceasta.

Himesh și Shabir ar fi putut scrie acest cântec pentru soarta complicată a povestii de dragoste a lui Lovely Singh și Divya, dar nu putea fi mai potrivită nimănui decât poveștii dintre Arnav și Khushi.
Aniversare fericită, IPKKND!!!
 
Jo Mein karonga... 
Arnav îi apucă vălul, mâna ei zboară imediat la gât ... Aap ... Dar el o așteaptă să se întoarcă și ochii ei se se fac mari când îl vede în fața ei. El freamătă și asta se vede, pe fața lui, pe corpul său în odihnă statuetică. Îi cere să-l lase politicos ca întotdeauna ...

Adnav se ridică într-o provocare familiară sfidătoare. De ce? ...

S-a întrebat de multe ori de ce contează și acum o întreabă același lucru și pe ea ... Știind foarte bine că și ea nu are de ales. Nu avea nici o dispoziție să joace mai mult din aceste jocuri fără sens atunci când amândoi știau puterea acestei legături între ei. El știe acum trebuie să-i prindă vălul, pentru că dacă nu o va face, ea nu va accepta și va fugi din fața lui, ca întotdeauna ... Arnav mereu a intrebat-o pe Khushi, de ce trebuie să depună atâta efort doar ca să stea doar o clipă cu el.

Cu toate tehnicile în care un uliu nu-și părăsește niciodată prada, el își ridică bărbia și afirmă în timp ce provoacă, Khush tu nu poți face totul singură.

O provocare deschisă ... Vino și du-te din nou de la pumnul tău, se dezintegrează, Da, eu ... Pot să fac ... Bărbața coboară, ochii îi strălucesc, buzele sunt ușor deschise, corpul îi preia . De asemenea, el este fără suflare, captivat și legat de bunăvoie de data aceasta până la celălalt capăt al acestui dupatta ...

Nu-și lua ochii de pe ea, o bobină încet, trăgând-o mai aproape de fiecare vârtej de dupatta ei din jurul mâinii. Acum îndrăznește, poți să faci totul, așa că eliberează-ți dupatta acum ... O oprire de jignire chiar lângă el, dar nu era în stare să se confrunte cu el. Inima ei bate în piept. Inima lui dorește o bataie palpitantă a inimii ...

Se uită la ea, cu capul coborât în ​​fața ei. El îi poate auzi bătăile inimii, pe măsură ce propria sa se amestecă cu a ei ... Toată lupta lui a dispărut și el este pur și simplu un om fascinat de această frumusețe înflăcărată în fața lui ... Lunile dorite își preiau, ochii căzuți sunt în flăcări, respirația lui a fost ținută în tăcere, buzele îi urăsc, dar el deține ... Totuși, el își caută consimțământul 

Jo mein karoonga, kya tum voh kar paaogi?

Ochii ei, hazed într-un loc îndepărtat, acum ce? ... Ea ezită să-și închidă ochii și să-l caute pe Devi Maiyya și apoi o dă înăuntru ... Obrajii ei izbucnesc, respirau cu suflare ... ea dă din cap, repede, are nevoie de putere înainte ca inima să-i dea drumul ... uitându-se cu ochii eflectanți știind că va câștiga ...

Se apleacă, apăsă încet și o sărute pe pielea de porțelan spălată profund, totuși, ca o mângâiere clară ... Consumând-o cu ea când închide ochii. El nu se oprește; ochii îi urmăreau cum erau în stare de veghe în stare de ebrietate. Da, ea este a lui ...

Heer-Ranjha este o poveste de dragoste tristă. În afară de faptul că este tristă, ea vorbește despre distrugerea și sacrificiul cu care trebuie să se confrunte în dragoste unele cupluri.

Familia doar bănuia neînțelegerile din cuplul Arnav-Khushi, dar nu putea ghici marele elefant din cameră. Ei decid să-i aducă pe cei doi soți aproape. Deși Arnav intră în scenă cu reticență, după șantajul lui Nani, el nu putea să-și piardă furia, în timp ce îi șopte lui Khushi că nu știe nimic din poveste. Putea să nege în cuvinte, dar acțiunile sale dovedesc altceva, că nu dorește niciodată ca soția lui să fie făcută de rușine în public.

Khushi începe firul piesei în rolul lui Heer, în timp ce Arnav rămâne în întuneric. Heer recită entuziasmul ei că poate să se căsătorească cu iubitul ei, Ranjha. Ea întrreabă nevinovată despre felul în care viața ei poate arăta atât de colorată, strălucitoare și dulce încât chiar și dulciurile au un gust mai dulce.

Arnav nu și-a putut stinge anxietatea, în timp ce îi cere prompt lui Khushi, care se apropie de el, să-i spună când să intre. Dar șocul de pe fața lui, când Khushi răspunde sarcastic că moartea ei va fi cea mai fericită perioadă a vieții sale, se poatre vădea.

Chiar când Heer se prăbușește, luând o bucată de dulce otrăvitoare, Ranjha face intrarea să cade în genunchi lângă iubita sa ... cerându-i să se ridice. El mănâncă și dulcele otrăvitor. Dar ce să spună? El nu a practicat. Deci el spune ceea ce simte el însuși.

Ranjha vorbește, dar sunt cuvintele lui Arnav.
Jab jo bura kaha, uska koi matlab nahi.
Jab jo bura kiya, uska koi matlab nahi.
Iss pyaar mein sahi aur galat ka koi matlab nahi.
Bas ek cheez ka matlab hai, ki main, hamesha, hamesha tumse...
Și apoi Ranjha moare.

Își lasă în cele din urmă sentimentele, chiar dacă în rolul lui Ranjha, Ranjha lui Heer.

Este o scenă care ne-a adus lacrimi în ochi. Sunr sentimentele adevărate ale lui Arnav, iar Khushi ar fi vrut să știe ...

Încă o dată, Khushi arăta atât de frumos în roșu, iar Arnav nu putea decât să se uite la ea, fascinant. Își împodobise umerii fragili și expuși cu vălul, ascunzându-și pielea de ochii lui, dar nu și sentimentele pe care le avea pentru el, pentru ca nici el nu-și ascundea sentimentele pe care le avea pentru ea.

O îmbrățișă ducand-o aproape de el, simțindu-i inima bătând în tandem cu a lui. Apoi o luă în brațe, ca și Rajkumarul visurilor ei, ca să o culce pe patul nupțial, dinainte impodobit de el insuși. Ea nu a refuzat, lăsându-se pradă simțurilor ... Până când timiditatea ei naturală a izbucnit și ochii ei au aterizat pe statuie.

Morala și educația ei nu au lăsat-o să meargă înainte în relație din cauza căsătoriei lor incomplete, dar pentru el, nimic nu mai contează mai mult decât el și ea și viața lor frumoasă impreună.

Singura ei problemă a fost faptul că mariajul lor era incomplet și el a decis să o dea așa încât să nu pună la îndoială căsătoria lor ... Și nu a reușit să-și înțeleagă punctul de vedere.

Ritualurile și obiceiurile nu au niciun sens. Obiceiurile de nunta nu au sens. Deci, spune-mi, ce este important?

THAT I LOVE YOU, DAMN IT!

CĂ TE IUBESC, LA NAIBA!

O posesiune totală arătată în umărul strâns, în intensitatea focului arzător de pasiune din ochi, în maxilarul încleiat, în expresia acerbă. Era uimită. Știa că o iubește, Oh, Dumnezeu știa! Dar nu știa intensitatea pasiunii, poate din cauza fricii de a fi arsă de intensitatea iubirii lui.

Prea uimit de spovedanie, Khushi l-a lăsat Arnav plece, privindu-l cum se îndepărtează de ea ca într-o transă, cuvintele sale încă îi sunau în urechi, în cele din urmă un zâmbet înflorind pe fața ei.

De câte ori a fost pe punctul de a-i mărturisi același lucru, dar acum ea a așteptat toată noaptea ca el să vină. Dar el nu a venit, nici până dimineața, ca să o salveze de rău. El a declarat că dorește să se căsătorească din nou cu soția sa, ca să o facă din nou a lui, acum cu toate ritualele și obiceiurile.

Ea se întoarse în mod ezitant la el, să-i mărturisească singurul lucru pe care-i dorea mereu să-i spună...

Înainte de a pleca, am vrut să-țt spun că te iubesc, la naiba.

Khushi mujhe chod kar mat jana ...main tumhare bina jee nahin paoonga
Doar o vorbește astăzi, dar nu a avut niciodată curajul să o lase în niciun moment ... Nu mai am nevoie de nimic Khushi ... Am înțeles că te vreau doar pe tine și doar pe tine lângă mine, cu mine ...

Chiar dacă a încercat de multe ori, nici nu putea să stea departe de el. Ea a aruncat orice urm[ de orice îndoială despre el și dragostea lui și a crescut în această relație într-un fel în care inima lui îi era dor de îmbrățișarea sa ... nu vreau să te iubesc, dar eu ... da, e gata când îi cere ultima dată permisiunea ei ... și ea își arată spatele ca el sa poată desface, pentru a doua oară decând se cunosteau .... șnurul de la rochie ... de data asta cu finalitate ...

Două suflete frumoase care vorbeau doar despre mamele lor și despre ce vor vorbi ele despre ei... despre dragostea lor pură ... sacha pyar au devenit în cele din urmă unul  ... atunci ... nu mai există nici o întoarcere ... și ea a dovedit-o în seara asta ... dar el a fost furios și dezamăgit în acea zi. Astăzi va face dragoste cu ea cu respectul și permisiunea de a-și lega sufletul cu ea pentru veșnicie.

Îl sărută, uitând toate grijile și temerile, fără ezitare și cu dreptul ei asupra lui, cu dragostea pe care o are pentru acest bărbat, pentru Arnavji ... și în cele din urmă ajunge cu buzele oe mâinile ei pe care le tremurau brațările ... mamei lui care întotdeauna îi aduceu pacea ... astăzi acel zgomot îl înspăimântă să-l atingă pentru acea pace liniștitoare care-i aduceau o dragoste imensă ... el îndepărtează kanganul, cerceiii, centura de talie în timp ce o mângâia, o săruta până când se alătură buzelor ei ... sub stele pentru veșnicie  ...

Pentru o persoană care nu credea în ritualuri sau în legătura sacră de căsătorie și acea persoană este ASR, ar fi putut ușurință să se lepede de șansa de a avea o relație de căsătorie. Fiind om de afaceri și fiind cel care eliberează puterea, nu ar fi fost o sarcină grea pentru ca el și familia ei să fie de acord cu cuvintele lui. Dar Arnav care stătea în fața lui Buaji ținându-i mîna care stătea deasuprea lui Khushi, nu este un om de afaceri, ci Arnav ji a lui Khushi.

Dacă un ASR nemilos aruncă abuzuri asupra lui Khushi pentru înnăbușirea sentimentelor din el, atunci Arnavji este cel care face totul în capacitatea sa de a-și proteja Khushi-ul de toate relele. Și asta a făcut atunci când bunica sa paternă a ridicat mâna asupra caracterului lui Khushi caracter. El nu poate fi nici un credincios al ritualurilor, nici al legăturii de căsătorie. Dar el a respectat dorințele lui Khushi.

El este de acord cu căsnicia.

~
Shagun, în cultura hindusă, este folosit pentru a primi oficial o mireasă, în familie. În funcție de gusturile oamenilor din diferite locuri, această tradiție este regulată.

După ce familia Raizada s-a așezat înapoi cu chipuri fericite, după ce a dat prin tradiție daruri lui Khushi, si familia Gupta zice despre Khushi că este cea mai frumoasă mireasă, se aude vocea lui Dadi care anunță despre Roka și restricțiile privind întâlnirea mirelui și mirelui înainte de căsătorie.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Arnav să intre în scenă până când își face simțită prezența cu o întrebare. Explicația sa logică cu privire la acuzațiile lui Dadi care nu justificau vizita lui, aruncă lumină asupra felului în care omul de afaceri funcționează așa cum dorește.

- Bine, Nannav. Și NK a spus ceea ce toată lumea a vrut să spună.

În ceea ce privește următoarele momentele, îl vezi pe omul de afaceri ASR transformându-se într-un mire disperat Arnav, în timp ce o fură Khushi-ul din sânul  familiei pentru a avea o întrevedere privată cu ea. Se poate observa indignarea bunicii sale, dar lui îi păsa prea puțin.

Dar ... nu putem scăpa de aspectul dezamăgit al lui Khushi în timp ce o trage în camera ei. De fiecare dată când trenul lui Khushi Kumari Gupta sa oprit? Dar ceea ce nu știa era că Arnav devenise un mic vorbitor alături de ea. Și a devenit atât de înzestrat cu gândurile și acțiunile lui Khushi încât a reușit să o roage cu propriile cuvinte.

Khushi nu putea să-i ajute pe furia care îi încălzea fața, pe măsură ce ea se declara a lui. De asemenea, nu putea să-și ascundă jena, în timp ce mormăia despre faptul că Laadgovernor-ul a învățat să vorbească.

Ce spunem despre "sangat ka asar"?

~

Ziua trece repede și începe Roka, de obicei cunoscut sub numele de Angajament. Mireasa sosește în timp ce mirele o aștepta nerăbdător.

În momentul în care sosește Arnav ne-a uimit cu cunoștințele sale despre Roka. Chiar dacă este de la Google, ceea ce contează este interesul lui de se informa în legătură cu ele.

Un moment în care descoperim că Arnav, deși a făcut-o pentru Khushi, a îndeplinit în mod conștient și altfel ritualurile fără să protesteze.

Deoarece Khushi a fost întotdeauna fată tradițională cu cunoștințe despre ritualuri și semnificație, căsătoria însăși île transformă pe ASR-ului în Arnav - diferența dintre cei doi fiind extremă - cum ar fi modul în care el acceptă tikha făcută de Anjali, apoi (rksha dhaga) să-și lege încheietura la insistențele lui Buaji. Astfel lui Khushi îi vine greu să creadă că el este același Arnav pe care-l cunoștea de atâta timp.

Și ce am spus despre mirel că e disperat ?! La fel ca în ziua lui Shagun, chiar și astăzi dorește doar să petrecacă timp cu logodnica sa. O fi fost și el plictisit de razboiul pe care l-a purtat până atunci cu ea

Dar atunci el putea doar sa se uite fascinat ca logodnica sa imediat dupa schimbul de inele cu el dorește să sărbătorească fericirea ei într-un alt mod. Dans.

Deși cine va uita cartea propusă de Arnav care va fi scrisă de Khushi Kumari Gupta - "Singh Raizada" așa cum a adăugat Khushi - atunci când el continuă să planteze un al patrulea sărut pe buzele ei după primele trei livrate la frunte, stânga, după ce o aduce la piscină. Singur!

'Momente romantice bigadne ki sau tareeke' (100 de moduri de a distruge momentele romantice ale lui Arnav Singh Raizada)

Îți amintești scuza lui Khushi de a opri pe Arnav?

"Amanji ka telefon agaya toh?" (Dacă sună Amanji?) Mod de a ucide starea de spirit, Khushi Kumari Gupta.

Ai auzit-o subliniind "Singh Raizada"?

~

Așa cum se respectă bătrânii și s ia binecuvântarea lor pentru căsătorie, conform tradiției, așa se ia și binecuvântarea de la zeița familiei. Kuldevi Pooja.

Dragostea face minuni!

Îl putem vedea pe ASR, că spune familiei că se duce la templu. În ochii lor ciudați, el clarifică că spune că merge acolo pentru a o întâlni Khushi.

Apoi, odată ce Khushi îi sună și îi spune motivul din spatele acestui ritual, vezi că ateul ASR urcă scările templului pentru a "cere permisiunea căsătoriei lor de la zeiță". Tot ce face el este doar ca să-și îndeplinească promisiunile pe care le-a făcut lui Khushi. O căsătorie ritualică!

Momentele mici ale lui Khushi care îl semnalează să-și îndoaie mâinile înaintea idolului sau să-l ajute să-l ia pe "Theertha" ne indică cum un cuplu crește împreună. povățuirea și învățarea celorlalți pentru a respecta.

~

Apare momentul în care Khushi începe să se simtă prost în fața lui Arnav, deoarece crede că el se schimbă ca să o facă fericită. Cum căsătoria nu era prezentă cel puțin în dicționarul său, el este de acord cu căsnicia. Fiind ateu, nu numai că urmează toate ritualurile, ci a intrat și în templu pentru ea.

Khushi Kumari Gupta vrea ca aceasta să fie o fericire pe două căi. Ea poate să se bucure de acțiunile lui Arnav pentru a-l face fericită, dar vrea ca și el să fie fericit. Ea alege calea evidentă. Dacă ASR poate face lucrurile pentru Khushi să o facă fericită, atunci ea nu poate fi ASR pentru o zi ca să-l facă fericit?

Invitându-l la o întâlnire, Khushi încearcă să facă acest lucru doar atunci când Arnav își apucă repede gândurile și le pune la odihnă.

"Te iubesc așa cum ești, Khushi", în doar opt cuvinte, Arnav spune că nu numai că acceptă, ci și că vrea să rămână așa cum este ea și să nu devină obișnuit să-i placă.

~

Mehendi. Această zi, ca parte a ritualurilor de căsătorie, este sărbătorită pentru a colora mâinile miresei cu pastă umedă de frunze de henna. Este un cuvânt obișnuit că, cu cât este mai închis modelul Mehendi, cu atât mai mult partenerul tău te iubește.

Mireasa în galben vine pentru a-și face mehendi-ul și îi spune artistului mehendi să scrie un "A" care să însemne numele soțului său. Dar mirele i-a cerut să scrie literele LG, pentru că ea îl numește mai ales 'Laad Governor'.

Familia se ridică pentru a dansa pe clasicul "Mehendi Lagake Rakhna". 

~

Haldi. O pastă din turmeric, lemn de santal și apă de trandafir, care este aplicată mai întâi pe mire și apoi pe mireasă. Deși acest ritual este recunoscut că îi face ca mirele și mirele să arate proaspeți și luminoți, dar, de asemenea, înseamnă că mirele și-a colorat mireasa.

În mod obișnuit, ritualul haldi al mirelui și al mirelui are loc fiecare la casa lui. Dar aici avem pe Raizada, care decide că ar fi bine să o sărbătorească împreună. Și știți cine e cel mai fericit?

Desigur mirele!

Dar mireasa nu pare prea fericita așa cum ar trebui sa fie. După ce  Arnav o întreabă de ce este supărată, ea îi că nu o mai iubește. What the!

Urmele unui mire romantic dispar, in timp ce acelasi vechi ASR se întoarce cu spatele furios. Totuși, la această furie, observăm că ființei vulnerabile îi este pur și simplu frică că-și pierde ființa care s-a apropiat de el și de inima sa. Afirmația potrivit căreia doar niște mehendi care nu se întunecă nu vor depune mărturie despre dragostea lui pentru ea o trezesc pe Khushi și ea îi cere scuze. El lasa masca ASR în acel moment si ne arata partea completa vulnerabila a lui. Dar înainte de a se apropia de ea, Akash și Payal vin și îi ia înapoi pentru a finaliza ritualul.

Cu partea mirelui și a mirelui, care pretinde laude unul către celălalt, Arnav și Khushi încearcă să nu piardă șansa de a privi unul în sufletul celuilalt. Cine nu-și amintește când Arnav n-o oprește pe Anjali să-i aplice haldi-ul și cum el i-l aplică aplică mai departe lui Khushi. Pe voal!

Mirele nerăbdător face din nou o intrare, în timp ce o trage pe Khushi în camera ei, după ce i-a evitat în mod inteligent pe NK și Akash, care țineau dupatta (voalul) dintre Arnav și Khushi ca un zid.

Atmosfera din camera devine din ce în ce mai încinsă, iar respirația devine forțată, deoarece Arnav își sărbătorește propriul Haldi, aplicându-l el însuși pe mireasă așa cum a făcut si la prima căsătorie. Uff!
~
Sangeet este, practic, o noapte de muzică în care familiile, atât ale mirelui cât și a mireasei, se întâlnesc ca să danseze și să se bucure cu ocazia nunții.

În mijlocul familiei care interpretează pe Arnav și Khushi, care îi imită Arnav și Khushi, duoul in-love se imaginează pe scena spectacolului. Mulțumită lui NK, ea se ridică la întrebarea lui Arnav, care încă nu i-a propus lui Khushi să-i fie soție. Doar când crezi că Arnav nu va renunța nici după ce-o ascultă pe Khushi care se plânge, ajunge pe scenă să-i placă mireasa și să-i propună oficial să-i fie soție.

Dragostea poate aduce pe drumul cel bun pe oricine, îl face pe Arnav să-si declare dragostea față de toata lumea.

~

Completând toate ritualurile, vine în sfârșit ziua în care Khushi va fi în sfârșit legată de Arnav, de data aceasta urmând toate ritualurile și tradițiile, într-o legătură de căsătorie. Când și promisiunile mici pe care le dau unul altuia încep să aibă semnificații semnificative.

În aceste zile, cu ajutorul lui Shyam este dezvăluit secretul lui Garima, mama adoptată de Khushi, ea fiind a doua femeie din viața lui Arvind Malik, tatăl lui Arnav, din cauza căruia Ratna Malik, mama lui Arnav, se sinucide. Dadi poartă secretul cu ea până în ziua nunții, pentru a-l prinde pe Arnav singur si fără sprijin.

Este un moment de groază absolută pe măsură ce o vezi pe Khushi pe de o parte fericită pregătindu-te pentru căsătorie, în timp ce în alta parte în vezi pe Arnav trecând prin cele mai cumplite momente. Prin urmare, Dadi câștigă prima rundă.


Refuzul lui Khushi când Dadi îi spune despre dezinteresul lui Arnav de a se căsători cu ea, strigătele lui Garima când o pălmuiește știind ca ea a fost femeia care a provocat moartea părinților lui Arnav, strigătul lui Buaji și Shashi asupra sorții și strigătele lui Raizada la redeschiderea rănilor dureroase din trecut, mai face pe cineva să creadă în șansele aproape inexistente ale căsătoriei dintre cei doi. Strigătul de agonie al lui Arnav la grădina mamei sale te fac să ai sentemente amestecate de milă sau mânie.


Până ... nu-l auzim pe Arnav că-și amintește cuvintele mamei sale.

"Este greșit să pedepsiți trandafiru pentru greșeala spinilor, Chote".

Pe drumul întunecat, toată lumina lui era strălucirea trecutului pe care îl petrecuse cu Khushi. Întâlnirile, abuzurile, atracția, brutalitatea, promisiunile, furia, momentele, fericirea, bucuria și în cele din urmă încrederea lui Khushi asupra lui. Acesta este momentul în care cuvintele mamei sale au avut un sens pentru Arnav.

Dadi și-ar fi decis victoria când pleca de acolo, dar aceasta nu este o poveste despre trecut și ură, ci povestea dragostei împotriva destinului. Încăpățânarea lui Khushi unește cele două familii, Raizada, și Gupta, aceștia rămânând lângă ea. Până când Khushi s-a auzit chemata de Arnav, ea ieșind din camera de nuntă îngrijorată de Arnav. Doar NK mai are putere să o oprească. Curând Khushi acceptă în cele din urmă înfrângerea, văzând că focul sfânt se stinge, dar îl vedem pe Arnav cum își face intrarea cu fruntea însângerată.

Când ne așteptăm ca totul să revină pe făgașul normal, Arnav o acuză pe Khushi că îl face să stea într-un loc unde există doar durere, trădare și ură. Dar oare dragostea lor nu este mai puternică? Este, pentru că, chiar dacă este un loc cu durere, trădare și ură, el încă mai stătea acolo știind doar că este un loc pentru Khushi. Khushi a lui!

"... par aana toh tha hi". Aceste cuvinte simple spun că Arnav a decis să uite trecutul său pentru a-și da șansă la fericire, lucru care nu și l-a permis niciodată. Momentele care urmează se întâmplă într-o clipă, pe măsură ce Arnav face pe bună dreptate pe Khushi Kumari Gupta "un Singh Raizada" prin legarea nodului.

Căsătoria lor ne face să conștientizăm că o adevărată iubire poate rezista tuturor problemelor ca să iasă câștigătoare. La fel ca dragostea lui Arnav și Khushi.
Gândindu-se la rutina ei și la importanța acestui eveniment al doamnei India, ea și-a păstrat ocupația în exercițiul Yoga ...

Privirea lui a fost prinsă în timp ce umbla prin fereastra de la piscină, când o briză îi biciuia fața. Un zâmbet moale pasionat și fascinant îi îmbrățișează ochii privind-o cum la piscină făcea exerciții de yoga. El a fost paralizat în timp ce o privea fără să clipească. Piscina era cuprinsă de o lumină moale care îi îmbăia vizibilitatea fragilă, îmbrăcată cu o albastru-deschis care reflecta apa. O briză ușoară, înflorită, îi legăna plantele. Era într-adevăr cea mai strălucitoare stea a lui, dădu-i cu o atingere liniștitoare de viață.

Se aplecă înainte, în timp ce-i cuprindea mâinile întinse în lateral, în timp ce se opri în liniște, uitându-se, pierdut și cuprins. Respirația îi izbucnise în gât, în timp ce înghițea cu noduri ca întotdeauna. Frumusețea ei îl copleșea, făcându-l să se piardă în ea. Dintr-o dată, ea a alunecat și a fost desprins din meditația sa intensă. A alergat să o prindă pe Khushi în brațe ca întotdeauna ...

Ea îi simți mâinile pe mijlocul ei, făcând-o să fie dreaptă. Apoi spatele ei a fost mângâiat de mâinile lui, mâinile lor s-au împletit, respirațiile lor s-au ciocnit în timp ce bătăile inimii lor s-au unit, bătând în același ritm ... ca întotdeauna.


Ea îi simte răsuflarea pe gâtul, făcând-o să respire greu pentru o vreme. Își coborî ușor brațele, luându-și toată greutatea asupra lui. pentru ca ea să poată pune piciorul în jos. Frumusețea ei l-a învins precum o vrajă. Era deja pierdut privindu-o dar acum apropierea ei făcea haos în el.

Nevoia pentru ea era copleșitoare. Își mișcă mîngîierea pe brațul gol. Și-a înălțat dorința pentru ea. Cât de pierdut a fost, cât de pierdut a fost ... Da, ea a fost HIS ...

Își înclină ușor umărul, înclinându-se aproape de ureche și mângâindu-i obrazul cu un sărut profund. Ea s-a rănit cu atingerea lui, care a făcut-o întotdeauna să se piardă în el ...

El o întoarse încet, dar se aplecă și o ținea ca întotdeauna ... ținând-o aproape de inimă. Ochii lor s-au pierdut unul în altul, definind un Rabba Ve  perfectă ...

Această încredere și credință pe care fiecare o au unul pentru celălalt, a crescut fără limite. Indiferent de ce zi poate fi, indiferent cât de multe argumente au pe parcursul zilei. La sfârșitul zilei, această definiție îi definește împreună.
Adaptare după
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4994879
https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3594413&TPN=1387


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu