Labels

vineri, 8 februarie 2019

IDU - Prima căsătorieCASATORIA

Dacă până la căsătoria lui Akash cu Payal Arnav avea doar batai de inimă în prezența lui Kushi sau știa că ea este în apropiere, fără să conștientizeze ce fel de sentimente sau senzații sunt, în timpul pregătirilor de nuntă el începe să dezvolte sentimente pentru ea. El încearcă să o înfrunte pe Khushi iar ea timidă răspunde favorabil gesturilor lui. Arnav devine gelos atunci când Nandkishore (NK), vărul său care a venit din Australia pentru nunta lui Akash și Payal este atras de Khushi își  dă frâu sentimentelelor de gelozie punând-o pe Kushi în diferite situații ca și cum totul era un joc controlat de Arnav. Gelozia lui Arnav atinge apogeul când descoperă că NK are sentimente pentru Khushi. Arnav se simte mulțumit când vede că NK i-a dăruit brățări greșite și îi dăruiește lui Khushi brățări potrivite și se simte extrem de încântat când aceasta le acceptă și le poartă. Shyam, care a observat această apropiere din ce în ce mai mare dintre Arnav și Khushi, devine furios și urzește planul de a-i despărți pe cei doi dar și de a scăpa de Anjaly.


Pregătirea căsătoriei este în plină desfășurare. Atât Arnav, cât și Shyam încearcă să-și creeze o legătură cu Khushi. Shyam scrie un mesaj pe oglindă cerându-i lui Khushi să-l întâlnească pe terasă la amurg. Mesajul sunând ca rugămintea lui Arnav de a vorbi cu ea, Khushi pleacă fericită pe terasă și este șocată să-l vadă pe Shyam așteptând-o. Ea este amorțită când Shyam o apucă și o îmbrățișează declarându-i dragostea pentru ea și afirmând că nu a iubit-o niciodată pe Anjali. Kushi dorind să afle adevărul în ademenește pe Shyam si-l întreabă de ce nu divorțează de Anjali. Arnav care a intrat în acel moment este uimit să-i audă, dar părăsește locul în liniște, fără să audă niciodată continuarea discuției dintre cei doi.

Arnav îl confruntă pe Shyam în intimitatea camerei, dar Shyam, după ce își dă seama că Arnav o consideră pe Khushi amanta lui, cu încredere își declară brusc dragostea față de Khushi și îi cere lui Arnav să meargă și să-i spună lui Anjali adevărul. Arnav, rănit de așa-zisa trădare a lui Khushi, decide să-i spună adevărul lui Anjali. Din păcate descoperă că Anjali este însărcinată. Atunci Armnav se hotărăște să tacă pentru a proteja noua situație a lui Anjaly.Forțat de noua situație, Arnav se pregătește să protejeze fericirea surorii sale. El îi pune o condiție lui Khushi, spunând că căsătoria lui Payal va avea loc numai dacă ea este de acord să se căsătorească cu el timp de 6 luni. Khushi este lăsată fără apărare și forțată de dragostea pentru sora ei dar si cu remușcarea ca ar fi din nou motifuil destremarii casniciei lui Pauyal, se căsătorește în plină noapte, la templu, cu Arnav.

Arnav și Khushi pleacă de la nunta lui Akash cu Payal, se căsătoresc și se întorc acolo unde Khushi este imediat dezaprobată de toată lumea. Khushi îi cere lui Arnav să-i zică motivul din spatele căsătoriei pripite. dar Aranv refuză să-i zică adevărul. De asemenea, o alungă afară din cameră, spunându-i că pe timpul căsniciei lor ea va dormi la piscinei. În curând se dezvoltă o fază de ură, fiecare dintre ei urându-se din ce în ce mai mult unul pe celălalt.

Datorită firii ei sincere, Khushi începe să-i câștige pe membrii familiei care o iartă.În timpul zilei de Holi, Khushi își mărturisește sentimentele pentru Arnav, Arnav este uimit, dar nu recunoaște în fața lui Kushi că si-ar aminti de acele momente. În schimb putem vedea că, după ce Arnav îi spune adevărul lui Kushi despre căsătoria lor, el a știut după acel moment de sinceritate că Kushi nu va mai pleca de lângă el dar nici nu-i dă încrederea lui deoarece știe că ea nu îi spune adevărul despre legătura ei cu Shyam, pentru că acolo era o poveste vecheși ascunsă.


Shyam de asemenea află prin înșeșătorie, folosind-o pe Anjaly ca să-i dea băutură cu canabis lui Kushi, că căsătoria lui Arnav cu Khushi nu este consumată, acestia dormind separat, și începe să facă planuri să se întoarcă în viața lui Khushi.

Ciclul urii își desfășoară cursul. Cele două capete fierbinți învață să trăiască unul cu altul. Khushi decide să cunoască adevărul sau să fie alungată de Arnav. Astfel, ea îi face viață amară lui Arnav, după ce Anjali îi povestește că Arnav urășter cel mai mult să te porți exagerat de frumos cu el. Ea joacă rolul de soție perfectă care îi testează răbdarea lui Arnav. Ea încearcă să-l dezlănțuie, mergând împotriva lui, dar fără nici un rezultat, deoarece Arnav pur și simplu se pune în bătaia ei. Există un moment în care Arnav îi spune lui Kushi că preferă să-i spuna Swami decăt iubitul meu soț. Într-un efort final de a ajunge la adevăr, Khushi plănuiește să-l aducă pe Arnav în locuința ei umilă și să-l facă să trăiască viața clasei de mijloc cu problemele ei de zi cu zi.


Arnav a tăiat sursa de venit a lui Shyam oprind transferul de numerar de la firmă în contul lui Shyam și, de asemenea, prin transferarea tuturor bunurilor sale pe numele lui Anjali. Acest lucru îl înfurie pe Shyam. Shyam decide să creeze un alt testament care îi va lăsa lui totul, iar el intenționează să-l semneze Arnav său printr-o escrocherie.


Arnav și Khushi se mută în gospodăria Gupta, unde Khushi încearcă totul pentru a declanșa mânia lui Arnav, dar nu ajunge la niciun rezultat. Arnav pur și simplu nu se plânge de nimic ci din contra, se adaptează tuturor condițiilor și razbunărilor ei. Apoi, după o emisiune de știri, Khushi are suspiciunea că Arnav s-a căsătorit cu ea pentru a-și îndepărta efectele rele ale horoscopului său, astfel încât să trăiască fericit cu iubirea lui adevărată, Lavanya. Khushi este convinsă că Arnav vrea să o omoare! Ea este tensionată peste măsură și se hotărăște să se sinucidă decât să aștepte ca el să o omoare. Arnav, care găsește hărtia prin care Khushi îi dezvăluie hotărârea de a se de sinucide, se duce după ea și o salvează și forțat de situație, dezvăluie adevăratul motiv pentru căsătoria lui cu ea. Khushi, care niciodată în visul ei cel mai sălbatic nu și-a imaginat un astfel de motiv, dezvăluie adevărul despre relația ei cu Shyam, faptul că s-a logoditr cu ea deși era ginerele familiei Raizada și soțul lui Anjali.

Arnav refuză adevărul și continuă să-i zică ca aranjamentul căsătoriei lor de 6 luni este valabil. De fapt, daca Arnav nu se agăța de acest aranjament Kushi nu ar mai fi stat lângă el și Shyam ar fi facut totul să se despartă de Anjali pentru a o cuceri pe Kushi definitiv.

Khushi este disperată să-l facă pe Arnav să o creadă. Ea caută ajutorul lui Shyam pentru a îndepărta suspiciunile lui Arnav asupra caracterul ei. Shyam, oportunistul etern, îi pune lui Khushi că va dezvălui totul lui Arnav daca ea va primi semnătura lui Arnav pe documentele pe care le dă. Fără nicio altă posibilitate, Khushi este de acord cu înțelegerea, primește semnătura lui Arnav pe documentele, pretind în mod fals că toate documentele sunt cele pe care Akash dorește să le semneze. Khushi afirmă că Shyam va primi documentele odată ce acesta va dezvălui adevărul lui Arnav.


Khushi încearcă să-l oprească pe Arnav să plece în călătoria sa de afaceri la Londra și să audă de la Shyam adevărul despre ea. Arnav nu are răbdare să o asculte și pleacă. Se pare că are o schimbare de intenție, dorind să se întoarcă în ultima clipă la Khushi și să-i declare dragostea dar și faptul ca el crede in nevinovăția ei, dar este răpit de Shyam înainte să se poată întoarce la Khushi.

Shyam a găsit documentele și le-a ascuns sub leagănul copilului său nenăscut.

Khushi are coșmaruri cu privire la Arnav și are convingerea că ceva nu este în neregulă cu călătoria lui. Familia îi simte neliniștea să o trimite la Londra. Khushi se duce la aeroport dar se întoarce deoarece a primit un telefon de la partenerul de afaceri a lui Arnav că acesta nu a ajuns niciodată la Londra. Khushi este uimită. Se întoarce la conacul Raizada, dar acoperă problema. Naani, totuși, și-a dat seama despre faptul că Khushi ascunde ceva și o obligă pe Khushi să-i zică adevărul. Khushi povestește întregul adevăr lui Naani.

Problema devine în curând publică, iar Anjali intenționează să cheme poliția. Doar un telefon vine de la Arnav spunând că el este în Scoția. Întreaga familie este ușurată. Arnav îi declară dragostea lui pentru Khushi la telefon. Khushi este uimită să audă asta și se simte fericită! Dar în curând fericirea ei se spulberă, în timp ce ea simte intuitiv că Arnav se confruntă cu un pericol.


Khushi începe să gândească la modalități de a încerca să ajungă la Arnav, hotărând să contacteze o  agenție de detectivi. Maami care a urmat-o la agenția de detectiv încearcă să o bage pe Khushi în necaz, dar Khushi evită problema. Khushi o caută pe Maami, îi dezvăluie totul și îi cere ajutorul. Maami simte că există adevăr în cuvintele lui Khushi și ambele încep să investigheze. Ele ajung în curând la casete de securitate de la aeroport și descoperă că Arnav a fost abordat de 5 bărbați, dintre care un tip cu un tatuaj pe mână. Anjali le informează că medicamentele lui Arnav s-au terminat și că a aflat acest lucru de la farmacist și de asemenea le informează că medicamentul este disponibil numai de la farmaciști selectați. Bucurându-se de această informație venită la timp, deoarece ele nu mai aveau idei cum sa meargă mai departe cu investigația, Khushi și Maami încep să caute care sunt farmaciștii care ar putea furniza medicamentele. Ele sunt întâmpinate cu dezamăgire.

Khushi, care este aproape de Lakshmi Nagar, decide să-și viziteze părinții acasă când îl vede pe barbatul de la aeroport cu tatuaj pe mană. Khushi îl urmărește, în speranța de a afla ascunzătoarele, dar la rândul său este răpită și este aruncat în aceeași ascunzătoare unde este Arnav. Arnav își dă seama că Khushi este acolo și amândoi au un moment emoționant, în timp ce se uită la unul pe altul.

Răpitorul se întoarce cu hrană pentru Khushi și încearcă să abuzeze de ea. Un Arnav violent și supărat rupe grătarul care-i separă, îl bate pe răpitor și scapă cu Khushi în zona împădurită unde au câteva momente intime. 


Cei doi iubiți sunt topiți unul după celălalt și cât pe ce să aibă un moment intim. Ruperea unei crengi îi avertizează. Arnav verifică prin fereastră și vede că locul lor de adăpost a fost înconjurat de răpitori. El decide să se predea pentru a o salva pe Khushi. Khushi nu vrea. Arnav o lovește cu un par, o ia inconștientă, și o acoperă pe deplin cu paiele din colibă ​​și pleacă cu răpitorii.Khushi își recapătă conștiința și plânge după Arnav. Khushi se întoarce acasă în siguranță și decide să-i spună familiei despre răpirea lui Arnav, dar primește un apel telefonic amenințător din partea răpitorului. Khushi îi spune lui Maami despre răpirea lui Arnav și despre chemarea amenințătoare a răpitorului. Maami îi promite să o ajute să-l găsească pe Arnav.


Adaptare după
khushix - 05 June 2012 at 2:11pm
https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3018452

1 comentarii: