Labels

miercuri, 6 februarie 2019

IDU - Relațiile dintre personaje


Toffee se meethi hai... 
Chooran se khatti hai
Khatti meethi hai teri kahani
Anjali di hai sabse sayani

Poate cineva să-și imagineze că Arnav Singh Raizada se închină oricui? Și asta de bună voie? Și spunând acesată poezie dulce, care se referă la relația lor din copilăria dulce-acrișoară?

Când vorbim despre Anjali și Arnav, ceea ce se întâmplă în mintea noastră este o relație dulce și pură a unei sorori și a unui frate. Curăță ca aurul și dulce ca ciocolata.

Cine nu ar vrea un astfel de frate care să-și trateze sora ca și cum ar fi regina lumii? Un frate a cărui lume este complet redusă la fericirea surorii sale? Un frate care va face orice pentru sora lui?

Un frate care, în loc de prezentări materialiste, se îngrijește să-i dea o promisiune neprețuită și plină de semnificație, că o va proteja întotdeauna și-și va sacrifica propria fericire pentru ea pe Raksha Bandhan.
Papad ka tukda hai
Jab dekho ukhda hai
Deta hai apne di ko aansoo mote mote
Who hai gussewala, hamara Chote

Dacă el este cel mai bun frate din lume, atunci ea este soră din lume. Mai mult decât o soră, ea este mama lui, prietenul său, gardianul său într-o măsură și singura persoană care poate vorbi cu el despre acțiunile sale nerezonabile.

Ea este forța lui, sprijinul lui și motivul pentru care el continuă să urce mai sus în această lume oribilă. Trupul ei este în cazul în care el se întoarce atunci când el trebuie să se toarnă inima lui afară, lasa de durere suprimată în inima lui.

Ea este o doamnă calmă și supusă, el este foarte furios - ei sunt două persoane opuse, dar nimeni altcineva nu-i înțelege mai bine decât se înțeleg ei unul pe celălalt.

Ei nu împărtășesc doar aceiași părinți, ei împărtășesc același trecut îngrozitor Ei înțeleg durerea celuilalt, ceea ce înseamnă ca ei înțeleg durerea de a fi oprimați.

Nu mă pot gândi la o altă relație asemănătoare. Această dragoste necondiționată a fraților nu au fost văzută niciodată în niciun alt spectacol.


Sora mai mare a lui Khushi, Payal, era femeia calmă și matură care devenea aprigă atunci când  era vorba despre sora ei mai mică. Chiar dacă nu erau surori de sânge, Payal o acceptă pe Khushi cu brațele deschise.

În primul episod, s-a arătați cât de mult se iubesc una pe celălalt. Khushi călătorește până la hotel, unde credea că soțul lui payal se află și decide să vorbească cu el, deoarece credea cu tărie că el nu știa că familia sa cerera zestre și ea știa că sora ei merită mai mult. Ori de câte ori Khushi întârzia, Arnav trebuia să suporte mânia lui Payal

Când cel mai rău a ajuns la cel mai rău și Arnav a amenințat-o pe Khushi că va a distruge căsătoria lui Payal, Khushi a fost de acord să intre într-o căsătorie care, era la fel ca în închisoare, în acel moment. Nu s-a plâns nici măcar o dată, pentru că ar fi preferat să stea în fața sorei ei cu mândrie.

De-a lungul spectacoluilui, vedem o frumoasă legătura de prietenie, care o pot împărtăși totul unul cu celălalt, dar sunt, de asemenea, punctele forte ale fiecăruia și vor merge în orice fel să se protejeze reciproc. O reprezentare a acestor prietenii este atât de pură și atât de puternică încât este rar văzută la televizor și chiar dacă nu a fost principalul scenariu al spectacolului, ei au reușit să strălucească și să facă un loc special în inimile noastre.


Unde poți găsi un frate tânăr?
Cine este Akash? El este tot ce are nevoie un frate. Un om respectuos, un fiu ascultător și un frate iubitor Dacă Arnav este ASR, atunci Aakash este umbra lui. Asta nu înseamnă că Arnav este mai mic decât el, dacă Akash este Laxman, atunci Arnav este Ramul al său, care îl călăuzește pe fratele său în fiecare moment al vieții.

Aakash a fost primul care l-a acceptat pe Arnav când a venit să locuiască cu ei, atunci când el avea doar 12 ani și nu a ezitat niciodată să-și împartă jucăriile și camera. A convis-o pe mătușa lui, pentru a permite fratelui său mai mic să se căsătorească cu dragostea lui și asigurandu-se că nu există nici o problemă în căsnicia sa, Arnav a fost primul care l-a ajutat pe fratele său, chiar și atunci când nu credea în dragoste și căsătorie, chiar și călcându-și mândria în picioare apelând la cea pe care o ura cu tot sufletul, la Khushi.

Când a fost sigur că dragostea lui Aakash era o adevărată doamnă, el a fost primul care a acceptat-o. Aakash s-a asigurat de asemenea că avea sprijinul cumnatăi sale când fratele său era plecat. El este un frate adevărat.

Aakash nu ieșea niciun cuvânt din fața fratelui său mai mare, iar Arnav nu ezită niciodată să-l corecteze când se înșela. Această fraternitate a duoului Aakash- Arnav exemplifică cel mai bine adevărata relație pe care ar trebui să o împărtășească frații.

Frați de la mame diferite, ambii s-au diferențiat unul pe altul și s-au comportat ca un adevărat frate, lucru  foarte rar în zilele noastre.


Ați auzit vreodată de o pasiune transformându-se în cel mai bun prieten? Rar nu-i așa? Același lucru s-a întâmplat și cu NK, când și-a dat seama că pe dragostea lui pusese ochii vărul său, el retrăgându-se și eliberându-i lui Arnav pentru fericirea lui Khushi.

A cedat când Kushi a ales sariul care-i plăcea lui Arnav, a cedat în fața lui Arnav renunțănd să se mai ducă la familia Gupta ca să o vadă pe Kushi și a încercat să-i spună lui Arnav că Kushi l-a tot cătat în ziua nunții lui Payal cu Akash, dar Kushi nu a recunoscut.

De la prima lor intalnire NK a iubit-o pe Khushi dar el devenine mai tarziu unul dintre cei mai buni prieteni atat pentru Arnav cat si pentru Khushi. Ei nu au avut prea mult timp să se certe unul cu celălalt ei având același interes, în principal pentru a-l irita pe Shyam.

Chiar și Arnav a încetat să mai fie gelos pe el după ceva timp, încredințându-i viața lui și a sorei lui. Hindi-ul său rupt nu era o barieră, dar s-a bucurat de rectificarea lui și s-a bucurat de faptul că a fost cel mai bun prieten. A găsit un ultim frate și un prim prieten de-a lui și a găsit un prieten adevărat nu unul de o noapte.


Viata lui Arnav și a lui Khushi s-a schimbat atunci când a apărut Arnav. Sheetal l-adus pe Aarav în fața lor cu ideea că aste fiul lui Arnav, dar în curând Sheetal a fost descoperită și Khushi care a avut o mereu o inima mare, a vrut să-l adopte pe Aarav și Arnav a fost de acord cu privire la decizia ei. Arnav și Aarav dezvoltaseră deja o legătură puternică pe când Sheetal are acolo, dar după lui adopție, Aarav și Khushi au avut o legătură de mamă și fiu, iar atunci când Arnav l-a răsfățat pe Aarav, oferindu-i cele mai bune lucruri, Khushi i-a spus lui Arnav că Aarav trebuie să învețe realitatea vieții. La concursul Mrs India Aarav a sprijinit-o sprijinit în decizia ei și i-a dat un sfat,  acela de a nu se uita înapoi și să facă față tuturor provocărilorde la fiecare nivel, spre a doua rundă până la ultima așa cum făcea el cu jocurile de pe tabletă. La concursul Mrs India a fost un moment frumos când Aarav îi spune din urmă mama lui Khushi, s-a întâmplat asta atunci când judecătorul i-a pus o întrerbare lui Aarav, dacă Khushi era vreo plângere împotriva lui și el a spus că da, anume faptul că nu îi spune mamă!

Cu Aarav acceptat ca fiind copilul lor, și Aarav acceptând pe Arnav și Khushi ca părinții ai săi demonstrează faptul că și oamenii care nu împărtășesc o relație de sânge pot fi cei mai dragi pentru tine. și Khushi, Arnav și Aarav eu trait ca o familie fericită.
Adaptare după
http://www.india-forums.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu