Labels

luni, 20 mai 2019

Filmul biografic al pilotului Gunjang Saxe - Biographical film of pilot Gunjang Saxe

Janvi Kapoor a vorbit despre filmul biografic al  pilotului Gunjang Saxe

Vă reamintim că locotenentul Gunjan Saxena a fost prima femeie din India care a zburat cu un elicopter, a evacuat și a salvat soldații indieni răniți in lupta din Kargil acum 18 ani.

Saxena s-a născut într-o familie de militari. Crescând si urmărindu-i pe tatal si fratele ei, amandoi piloti militari, Saxena și-a cunoscut vocația adevărată.

Ea a spus că nu-i era frică să-i ducă pe morți și să-i ia pe răniți de pe marginile munților inalti. Pilotarea unui elicopter într-o astfel de zonă necesită o abilitate extraordinară, mai ales ca a trebuit să se fereasca și de rachetele pakistaneze. Fermitatea și determinarea lui Saxen au făcut ca operațiunea sa fie una de succes.

Saxena a fost premiată cu premiul Shaurya Chakra. Ea este una dintre cele 25 de femei care au facut parte din primul lot de piloți interni ai IAF.

🦉❤️🦉

Janvi Kapoor spoke about the biographical film of Gunjang Saxe pilot

We remind you that Lieutenant Gunjan Saxena was India's first female to fly a helicopter, evacuated and rescued the Indian soldiers wounded in the fight in Kargil 18 years ago.

Saxena was born in a family of soldiers. Growing up and watching her father and her brother, both military pilots, Saxena got her true vocation.

She said she was not afraid to take the dead and take the wounded from the edges of the high mountains. Piloting a helicopter in such an area requires extraordinary ability, especially because he had to guard against Pakistani missiles. The firmness and determination of Saxen made the operation a successful one.

Saxena was awarded the Shaurya Chakra. She is one of the 25 women who were part of the IAF's first batch of IAF pilots.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu