Labels

luni, 20 mai 2019

IDU - De câte ori l-a respins Kushi pe Arnav doar într-o singură zi

De patru ori in aceeasi zi l-a respins Kushi pe Arnav si tot de atatea ori l-a criticat si umilit desi Arnav a avertizat-o sa nu se puna cu el când e furios:
1. Cand s-au intalnit dimineata, in prima ei zi de lucru la firma ASR, la masina lui Arnav si Kushi i-a spus lui Arnav ca lucreaza la un patron mult mai important decat el. Atunci Arnav s-a infuriat ca nu s-a angajat Kushi la firma lui - Arnav nu stia ce simte pentru Kushi dar cert este ca, atunci cand a fost vorba de ea niciodata nu si-a putut controla sentimentele si reactiile lui au fost receptate de cei din jur ca ura pentru Kushi. Doar Bunica lui si Lavanya si-au dat seama ca de fapt Arnav o iubea pe Kushi si nu o ura.
Desi Arnav a declarat ca Lavanya este singura persoana pentru care rupe 5 minute din timpul lui, Arnav intotdeauna vorbeste cu Kushi mult mai mult decat cele 5 minute pe care el le acorda deobicei.

2. Cand el a oprit-o sa plece din birou dupa ce ea i-a pus contractul de munca pe masa si Kushi i-a spus ca nu vrea sa devina ca el;

3. Cand i-a dat alternativa de a o salva sau de a-i da drumul la mana dar ea a ales sa cada decat sa fie salvata de el si cu toate astea Arnav s-a asigurat ca ea nu se va rani;

4. Cand Arnav i-a spus lui Kushi ca de acum incolo ea nu nu se va separa de el nici macar o zi iar Kushi i-a ripostat ca pe ea nu o intereseaza unde si cu cine lucreaza ci doar sa-si plateasca datoriile. Apoi Arnav ii spune ca isi va indepli visul de a lucra dar cu o conditie - daca va pleca inainte de 15 zile ea va plati firei ASR suma de 100000 de rupii. Kushi nu s-a speriat ci a zis ca va pleca dupa ce va face suma de 25000 de rupii, cat ii datoreaza lui Arnav, nici macar o rupie in plus.De-a lungul relatiei dintre Arnav si Kushi, pentru ca niciodata Kushi nu si-a exprima deschis sentimentele pentru el, o singura data a intrebat Arnav pe Kushi de ce este important pentru ea ca el sa stie ca ea nu a gresit fata de el, inainte de a fi rapit de la aeroport, dar atunci Arnav era presat de timp si nu a putut reactiona pozitiv fata de marturisirea ei:Si acum am o intrebare retorica: cine a fost mai conciliant si a vrut sa-si defineasca sentimentele, Arnav sau Kushi? Dupa parerea mea, Arnav a fost cel care i-a lasat o portita deschisa lui Kushi ca sa-si exprime sentimentele in timp ce ea, chiar daca il iubea pe Arnav, doar dupa i-a explicat bunica lui cum este el, si-a dat seama ca a gresit intotdeauna in ceea ce-l priveste si ca este timpul sa-si arate sentimentele adevarate fata de el.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu