Labels

sâmbătă, 18 mai 2019

IDU - Episodul 236In sfarsit ajunge si Arnav in baie, dupa toate eforturile lui Kushi de a-l intarzia, iar apa nu-i ajunge decat sa se sapuneasca nu sa se si clateasca. Kushi e fericita si canta - E deja 9.30 si cineva nu se va spala, si este extrem de fericita ca e foarte aproape de umilinta suprema. 
Lui Kushi nici macar nu-i pasa ca Arnav se va supara definitiv pe ea pentru ca ea a constatat demult ca nu o mai afecteaza nimic din comportamentul lui si ca dupa doar 3 luni ei o vor lua pe cai separate, asa cum de altfel Arnav i-a spus de multe ori - de fapt Arnav a spus mai urat - dupa 6 luni el va scapa de ea. 
Diferit de Arnav, Kushi e constienta de timpul care se scurge in timp de Arnav ii tot aminteste ca 6 luni trebuie sa stea alaturi de el desi timpul incepe sa fie din ce in ce mai putin. Socant este ca nazbatioasa Kushi se amuza pe seama lui Arnav ori de cate ori se iveste ocazia si nici macar nu incearca sa-l cucereasca si nici nu se roaga de Arnav in vreun fel ci ii demonstreaza acestuia ca este independenta si ca va fi viata si dupa cele 6 luni.Arnav incepe sa tipe dupa Kushi dar aceasta chicoteste pe langa usa si se amuza, pana cand apar matusa si Garima care cauta solutii pentru Arnav, ele chiar propunand sa foloseasca apa pentru bucatarie dar Kushi nu le lasa. Arnav e nerabdator sa scape de sapunul de pe el asa ca se lasa condus de Kushi intr-un loc pe care nu-l vedea. Kushu reuseste in sfarsit razbunarea perfecta, adica sa-l duca pe Arnav la pompa de apa de pe strada ca sa-l clateasca acolo. 
Cand in sfarsit Arnav scapa de clabuc si vede cu uimire unde l-a dus Kushi, nu poate decat sa-si recunoasca infrangerea si sa-i spuna acesteia ca a reusit sa-l umileasca si apoi spune ca nu mai vorbeste cu ea. Dar lui Kushi prea putin ii pasa si nu ii da importanta lui Arnav, preocuparea ei fiind una mult mai importanta, aceea sa manance. 
Producatorii serialului au folosit de mai multe ori calitati sau incalitati ai actorilor pentru ca povestea sa fie mai reala. De exemplu, cand vecinele au intrebat-o pe Kushi daca ii da de mancare lui Arnav, fiindca acesta e foarte slab, aceasta le zice ca ea ii da de mancare dar el nu se ingrasa. Se stie ca Barun Sobti are arderile foarte rapide si trebuie sa manance la timp altfel i se face rau, si chiar acest lucru fiind aratat in serial de mai multe ori.Ajuns in casa, Arnav este chemat la masa dar avand experienta unor mancaruri negustoase din ziua precedenta, el comanda mancarea de la un restaurant. Cand comanda ajunge la casa Gupta, matusa preia comanda dar cand vede factura o cheama si pe Garima fiindca suma era foarte mare - 500 de rupii. Ele hotarasc sa nu il lase pe Arnav sa plateasca asa ca, matusa scoate banii econimisiti din pensie si Garima banii pe care i-a dat Kushi pentru medicamentele necesare tatalul ei. Deci, de asta Kushi nu a renuntat la firma ei de katering chiar daca Arnav i-a spus-o de mai multe ori - fiindca  cu putinii bani care ii castiga isi ajuta familia, lucru banuit si de bunica lui Arnav care nu numai ca o sprijinea dar si o respecta pe Kushi foarte mult pentru daruirea si dragostea ei pentru parinti.Cand ajunge Arnav la masa constata ca mancarea comandata era deja ajunsa dar cand a vrut sa plateasca, matusa si Garima i-au spus ca nu vor lua bani de la el. Doar Kushi este cu ochii in lacrimi deoarece a asistat la momentul greu al platirii facturii. 
Familia Gupta a vrut sa manance mancarea facuta in casa dar Arnav i-a invitat pe toti sa manance din ce a comandat, impartind manacare dupa preferintele fiecaruia - tatalui lui Kushi i-a dat mancare dietetica fara piper iar lui Kushi manacare picanta, spunand ca stie ca ei ii place mancarea mai picanta. Kushi a luat cutia si a strans-o la piept, exact asa cum facuse cu ceva timp in urma cand Arnav i-a intins o cutie cu mancare, atunci cand au fost invitate cele 6 fetitele nazbatioase pentru a fi indeplinit un ritual, deoarece ea nu mancase nimic in casa Raizada deoarece tinuse post. 


Numai ca fericirea lui Kushi nu tine mult deoarece Arnav o cheama afara pe Kushi sa vada masina spunandu-i ca este convins ca piesele masinii sunt la ea. La Arnav a venit soferul si i-a spus acestuia ca masina nu mai avea roti si nici nimic in interior. Kushi nu s-a razbunat niciodata pe bunurile lui Arnav ci numai pe el asa ca a fost foarte mirata de ceea ce s-a intamplat. 
Arnav si Kushi se cearta in curte, Kushi ii spune lui Arnav sa se potoleasca dar el ii spune ca, daca a facut baie in curte unde l-a vazut toata lumea, de ce sa nu se certe tot acolo unde-i toata lumea prezenta.
Kushi ii spune ca nu e vinovata de ce i s-a intamplat si sa cheme poltia, apoi pleaca, nu inainte de a-l chema sa termine sa manance. Dar Arnav, suparat, ramane langa masina si asteapta acolo.Dupa ce Shyam a luat amprenta cheii lui Arnav se duce la piata la un lacatus ca sa o faca. Acolo se intalneste cu unchiul lui Arnav si, chiar daca acesta a fost foarte curios ce-i cu cheia, Shya, scapa repede de el. El era mult preaa nerabdator sa puna mana pe cutia cu valori a lui Arnav si sa schimbe testamentul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu