Labels

duminică, 19 mai 2019

IDU - Episodul 247Se da o lupta verbala intre Arnav si Kushi dar desi nervos Arnav nu recurge la vilenta fizica. El vrea sa stie adevarul spunand adevarul mai ales ca i-a spus lui Kishi ca nu a iubit-o niciodata pe Lavanya. Ii spune lui Kushi vorbele ei - Hai sa terminam aici, dar nu obtine nicio rectie. Apoi pleaca de langa Kushi de frica ca ea sa nu-i spuna si ea sa se desparta.
Arnav inca nu si-o doreste pe Kushi partenera de viata deoarece i se pare mult inferioara lui dar nici nu vrea sa o tina departe, cu toate ca incercari ale lui au fost - de exemplu atunci cand a gasit hartia de ambalaj pe care scria: Pentru Kushy. Cu dragoste de la Shyam. Dar nici Kushi nu l-a implorat niciodata pe Arnav si nici nu i-a declarat dragostea si asta il contrariaza pe marele Arnav Sing Raizada care, vanator fiind, a incercat tot timpul sa o cucereasca, in felul lui.
Ajuns la casa matusii Arnav isi aduce aminte de toate momentele petrecute cu Kushi dar mai ales de momentul de acum 3 luni cand ii surprinde pe Shyam si Kushi imbratisati. Nu ajunge la nicio concluzie deoarece apare Kushi care se comporta ca si cumnimic nu s-ar fi intamplat. Totusi Arnav nu pleaca inainte de a veni Kushi, asa cum voia sa plece cand a gasit ambalajul cadoului de la Arnav in sertar.Matusa si Garima vo9r sa prepare paste petnru Arnav dar nu le reuseste - Kushi le gusta si nu-i plac deloc. Apoi Kushi umple geanta de voiaj a lui Arnav cu dulciuri preparate in casa chiar daca acesta nu este de acord.
Kushi isi ia ramas bun de la toti cu zambetul pe buze dar nu e zambetul ei. Ea stie ca Arnav nu se va lasa pana nu afla adevarul relatiei ei cu Shyam. Viitorul ei este incert dar e asa de cand s-a casatorit obligata de Arnav. Kushi il iubeste pe Arnav dar nu e suficient de matura sa poata luipta cu un Arnav furios si cu Shyam cel viclean..


Inevitabilul s-a produs. Arnav opreste masina, o da afara din masina pe Kushi ca sa afle adevarul. Kushi nu riposteaza pana ce Arnav nu se leaga de parintii ei. Dar credeti ca Arnav isi doreste sa afle adevarul? 
In Shantivan Shyam e fericit fiindca detine testamentul lui Arnav si face p[lanuri cum sa-l faca pe Arnav sa semeneze un testament fals iar Anjali se simte tot mai rau deoarece ea ia medicamente gresite.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu