Labels

marți, 9 iulie 2019

Left Right Left (TV series) 2006 - 2008

Stânga dreapta stânga

Regizat de Tony Singh

În rolurile principale - Rajeev Khandelwal, Kunal Karan Kapoor, Priyanka Bassi, Arjun Bijlani, Vikas Manaktala, Harshad Chopda
Țara de origine - India

Limba originală (i) - hindi
Numărul de anotimpuri 2
Numărul de episoade 440

Producători - Tony Singh, Deeya Singh
Timp de funcționare - aprox. 24 de minute

Rețeaua originală - SAB TV
Format imagine - 480i
Versiune originală - 10 iulie 2006 - 26 septembrie 2008

Website
Left Right Left este un serial indian de televiziune  care a fost difuzat pe SAB TV. Serialul a fost regizat și produs de Tony Singh și Deeya Singh . Al doilea sezon s-a încheiat la 26 septembrie 2008.

Sezonul 1
Acțiunea serialului are loc la Academia Militară din Kanchanjunga, unde soldații sunt instruiți să-și servească țara. Naveen Singh Ahluwalia, naratorul serialului, povestește despre modul în care a fost etichetat ca trădător. Academia este condusă de brigadierul Chandok și de echipa sa de ofițeri. Povestea dezvăluie complotul a șase tineri care provin din medii diferite pentru a fi admisi în Academie. Acești tineri sunt Naina Singh, Amardeep Huda, Ali Baig, Aalekh Sharma, Yadhuvansh Sahni și Pooja Ghai. Împreună se alătură armatei și devin cadeți. Aceștia sunt susținuți de căpitanul Rajveer și dr. Ritu Mishra. Se sugerează că Naina Singh Ahluwalia s-a alăturat academiei cu o misiune de cucerire. Se dezvăluie că ea nu este nimeni altcineva decât sora mai mică a lui Naveen Singh Ahluwalia, care a fost etichetat ca trădător. Naina nu crede că fratele ei a fost trădător și, prin urmare, să-și dovedească nevinovăția și să se răzbune pe cei care l-au nedreptățit. Se alătură grupării KMA pentru a-și îndeplini scopul. De asemenea, ea promite să devină cel mai bun cadet al Academiei la fel ca și fratele ei. Dar, pentru a face acest lucru, își ascunde identitatea reală. Fiind martori la atrocități la o vârstă fragedă de către oamenii care i-au insultat familia, Naina își dezvoltă ura, furia și dezgustul pentru societate, în special cu sistemul din armata indian. Astfel, se transformă într-o femeie puternică, antisocială, agresivă, furioasă, deși inițial foarte feminină.

Căpitanul Rajveer este descoperit a fi cel mai bun prieten al lui Naveen Singh Ahluwalia. Inițial, el suspectează că Naina este spion, dar mai târziu o ajută să iasă când îi cunoaște Identitatea. Naina se împrietenește cu Huda, Ali, Aalekh, Pooja și Yudi și formează o echipă bună. Cu toate acestea, călătoria Nainei nu pare a fi ușoară, deoarece se confruntă în mod repetat cu brigada, maiorul Nair și cu maiorul Bhargav. Alt sprijin primit în academie sunt Subedaar Suri și Dr Shalini. Adevărul lui Naina este dezvăluit în curând și academia începe să o urască. Căpitanul Rajveer, Yudi, Huda, Pooja Ali, Aalekh, Dr Shalini și Suri stau lângă ea, iar restul academiei sunt împotriva ei. În cele din urmă Naina este trimisă la o brigadă nou înființată, care o cere să se concentreze pentru a deveni ofițer de armată. Se dezvăluie că dr. Ritu Mishra este un spion și dorește să aducă rău armatei. Rajveer îl ucide pe Dr Ritu, dar este atacat în repetate rânduri de călugări trimiși de persoana responsabilă pentru încadrarea lui Naveen.

Se dezvăluie că pe lângă Rajveer era un alt prieten al lui Naveen, care era foarte aproape de el. Căpitanul Abhimanyu Singh Chauhan se alătură grupării KMA pentru a o ajuta pe Naina să dovedească nevinovăția lui Navin. Într-o rundă neașteptată de evenimente, Rajveer este etichetat la fel ca Naveen și trimis la curtea marțială de către brigadă. De-a lungul timpului Naina și Rajveer dezvoltă sentimente unul pentru celălalt și se îndrăgostesc, dar înainte ca povestea lor de dragoste să se înflorească, Rajveer este ucis într-o explozie, totuși corpul său nu este găsit niciodată. Naina împreună cu prietenii ei se angajează într-o călătorie pentru a găsi pe vinovatul care îl nedreptăise atât pe Naveen, cât și pe Rajveer. Se dezvăluie că omul din spatele tuturor infracțiunilor este Lala Gehlot, care era foarte aproape atât de Naveen, cât și de Rajveer. După diferite lupte și greutăți, Naina reușește să expună cu succes crimele lui Lala în fața lumii. Lala este arestat, dar reușește să iasă din închisoare, fapt dezvăluit în sezonul doi. Naveen Singh Ahluwalia își primește dreptatea și numele lui este eliminat din lista neagră. Naina și ceilalți absolvenți ai KMA își propun să se alăture lui.

Sezonul 2
Sezonul 2 aduce șase cadeți noi în poveste: Cadet Sameera Shroff, Cadet Vidya Saxena, Cadetul Rummy Gaur, Cadetul Peter Subnis, Cadetul Markand Mala, Cadetul Akriti Bhat și Cadet Purvi Bisht. Ca și cadeții anteriori, aceștia sunt noi în academie și au misiuni diferite de îndeplinit. Aceștea sunt acum susținuți de căpitanul Gunraj, în timp ce ceilalți membri ai echipei din academie se alătură acestora. Brigadierul Chandok este înlocuit de brigadierul Gaur. Noii cadeți găsesc acum o nouă provocare, deoarece trebuie să lupte împotriva unui nou inamic al națiunii, numit Eagle. Inițial, Eagle este cunoscută ca Shona Das, dar mai târziu se descoperă că este un ofițer special în armată. În cele din urmă vulturul se dovedește a fi Lala Gehlot. Datorită puterilor sale politice, Lala este atât de puternică încât nici o închisoare nu a reușit să o țină mult timp. Convinși că nu există nici o soluție pentru a învinge inamicul. Căpitanul Gunny o împușcă. Ceilalți cadeți sunt suspendați din academie, dar găsesc un loc în forța specială din armata indiană.

Distribuția

Sezonul 1
Rajeev Khandelwal - Căpitanul Rajveer Singh Shekhawat
Priyanka Bassi - Cadet Naina Singh Ahluwalia
Arjun Bijlani - Cadet Aalekh Sharma
Vikas Manaktala - Cadet Amardeep Huda
Harshad Chopda - Cadet Ali Baig
Ghazal Rai - Cadet Pooja Ghai
Kunal Karan Kapoor - Cadet Yadhuvansh Sahni
Aparna Tilak - Căpitanul Dr. Shalini singal
Shweta Salve - Dr. Ritu Mishra
Gaurav Chopra - Căpitanul Abhimanyu Rai Chauhan
Samir Sharma - Căpitanul Naveen Singh Ahluwalia
Rajesh Khera - maiorul Bhargav
Puneet Issar - brigadierul Chandok
Deepraj Rana - Maior Prabhat Nair
Rajesh Khattar - Lala Gehlot
Ankur Nayyar - căpitanul Gunraj Singh Randhawa
Sanjeev Mehra - Suri Ji
Sujata Kumar - Meera Singh Ahluwalia

Sezonul 2
Gauri Pradhan Tejwani - Căpitan Shona Das
Sanaya Irani - Cadet Sameera Shroff
Deeya Chopra - Cadet Vidya Saxena
Harshvardhan Rane - Cadet Rummy Gaur
Saurav Chakravarthy - Cadetul Peter Subnis
Mohit Dagga - Cadet Markand Malla
Shikha Singh - Cadetul Akriti Bhat
Swati Taldar - Cadet Purvi Bisht
Hiten Tejwani - Colonelul Abhay Verma
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu