Labels

miercuri, 10 iulie 2019

Remember - Left Right LeftSeriile de succes din perioada 2006 - 2008, Left Right Left, s-au îndreptat spre delectarea publicului indian de televiziune cu ceva adevărat.

Ei bine, zece ani au trecut de când serialul Left Right Left/Stânga Dreapta Dreapta, a devenit zi de zi o parte din viața noastră și am decis să scriu derpre ce s-a întâmplat cu actorii în toți acești ani.

1. Sanaya Irani
Sanaya Irani, în serial Cadet Sameera Shroff,  a devenit între timp o personalitate proeminentă în peisajul de televiziune indian. În luna ianuarie 2016 ea s-a căsătorit cu prietenul său de lungă durată și cea mai importantă realizare a sa a fost personajul Kushi Kumari Gupta din serialul hit "Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? ... Ek Jashan".


2. Deeya Chopra
Fetița care a interpretat-o ​​pe Cadet Vidya Saxena a strălucit în inimile noastre în 'Left Right Left', dar ultima dată am văzut-o în 'Mrs. Kaushik Ki Paanch Bahuein', Deeya a ieșind din lumina reflectoarelor din mai 2012 - cu excepția unui cameo în emisiunea" Chhanchhan" din 2013.


3. Kunal Karan Kapoor
Al nostru Yudi sau Cadet Yadhuvansh Sahni și-a început cariera cu spectacole precum Remix și 'Left Right Left' și nu s-a mai oprit de atunci. Acum este bine cunoscut pentru rolurile sale din "Na Bole Tum Na Maine Kuch Kaha" și "Doli Armaanon Ki".


4. Saurav Chakrabarti
Saurav Chakrabarti, care a jucat în show în rolul nebunului dar frumosul Cadet Peter Subnis, nu a fost văzut în ultimul timp, cu excepția unui film de acțiune low-key numit "GAME".


5. Hiten Tejwani
Hiten a era deja un actor realizat cu mai multe personaje importante la activ, când a intrat în 'Left Right Left' în calitate de colonel Abhay Verma. Și mult timp după serial, el a rămas unul dintre fețele cele mai cunoscute ale televiziunii indiene - în spectacole precum "Gangaa" și "Balika Vadhu".


6. Priyanka Bassi
Renumitul Cadet Nania Singh Ahluwalia s-a transformat într-un model de actriță și, în afară de 'Left Right Left', ea a fost, de asemenea, văzută în Mr. & Ms. TV' și 'Rang Badalti Odhni' și reality shows precum 'Survivor India' în 2012.


7. Rajeev Khandelwal
Memorabilul căpitan Rajveer Singh Shikhawat nu numai că a strălucit în emisiuni TV precum "Time Bomb 9/11" la "Reporters", dar, de asemenea, a atacat marele ecranul cu filmul Aamir acum câțiva ani. De asemenea, a găzduit o serie de reality shows precum "Deal Ya No Deal", "Sacch Ka Saamna", Rajeev fiind într-adevăr un nume mare în india.


8. Aparna Tilak
Apart from her smaller stints in Bollywood, Aparna Tilak - ever-the-matchmaker Dr. Shalini Singal from Left Right Left - is known for her roles in 'Koi Apna Se'. More recently, she was seen in 'Jeet'.
În afară de vârfurile ei mai mici din Bollywood, Aparna Tilak - cel mai bun partener de casă ca Dr. Shalini Singal de la Left Right Left - este cunoscută pentru rolurile sale din "Koi Apna Se". De asemenea a fost văzută în "Jeet".


9. Arjun Bijlani
O altă vedetă care s-a născut în spectacole precum "Remix" și "Left Left Left", Arjun Bijlani - Cadet Aaalekh Sharma de la LRL, a cunoscut faima destul de repede, iar realizările sale recente includ "Meri Aashiqui Tum Se Hi" și "Naagin". De asemenea și-a făcut debutul la Bollywood cu filmul "Direct Ishq".


10. Gaurav Chopra
Căpitanul Abhimanyu Rai Chauhan din Left Right Left a fost văzut în mai multe roluri, dar a devenit mai de bine cunoscut datorită performanțelor sale în reality dance shows 'Nach Baliye 2' și 'Zara Nachke Dikha' Ceea ce mulți nu știu este că Gaurav are chiar un rol minor în filmul de la Hollywood "Blood Diamond".


11. Ghazal Rai
The actress rose to fame in her role as the bubbly Cadet Pooja Ghai on 'Left Right Left' and though she hasn't been seen in much else since, the mobile freak, simple Punjabi girl has stayed in our hearts.
Actrița a devenit faimoasă în rolul Cadet Pooja Ghai din 'Left Right Left' și, deși ea nu a fost văzută în multe alte lucruri de atunci, simpla femeie Punjabi a rămas în inimile noastre.


12. Shveta Salve
Cea mai cunoscuta pentru pozitia de runner-up din spectacolul de dans "Jhalak Dikhhla Jaa", Salve s-a mutat de pe micul ecranul pe marele ecran - în filme precum "Dil Toh Baccha Hai Ji", " Kurukshetra "și" Ram Leela ".


13. Samir Sharma
De la "Kahaani Ghar Ghar Kii" la "Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi", am văzut deja repertoriul actorului înainte de "Left Left Left". Dar rolul său de căpitan Naveen Singh Ahluwalia a fost unul de memorabil. În ultimul timp, a fost văzut în emisiuni precum "Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? ... Ek Baar Phir" și chiar și-a făcut debutul lui Bollywood în "Hasee Toh Phasee".


14. Vikas Manaktala
Cel mai frecvent el este un model de rampă, dar Vikas și-a făcut debutul și la TV în rolul Cadet Amardeep Huda în "Left Right Left". Câștigătorul domnului India a făcut campanii de modă cu nume mari precum Reid și Taylor și a revenit la TV pentru "Main Naa Bhoolungi" în 2013.


15. Harshad Chopra
Cadet Ali Baig din echipa LRL, Harshad Chopra a fost văzut în mai multe spectacole de televiziune. Cele mai recente sunt "Dil Se Di Dua - Saubhagyavati Bhava" și "Humsafar".


Nota - Activitatile actorilor sunt pana in 2016 deci intre timp ei au mai facut ceva seriale si filme.

Sursa
https://www.indiaforums.com/show/left-right-left_2334
https://www.scoopwhoop.com/Left-Right-Left-Cast-Then-And-Now/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu