Labels

marți, 9 iulie 2019

Vodka Shots - Web Series

Vodka Shots: Sanaya Irani în rolul cinicei Keya Sharma este ca o gură de aer curat

Scris de Bhavna Agarwal

Sanaya Irani a făcut în 2018 o serie web Vodka Shots. Noul ei acpect din spectacol este un tratament pentru fanii ei.

Sanaya Irani a condus televiziunea indiană timp de un deceniu în rolurile Khushi Kumari Gupta, Gunjan, Chanchan și alte personaje îndrăgite.

Minunata acrtriță poate fi vazută jucând personajul Keya Sharma, o femeie cinică și fără de inimă.

Keya Sharma este o femeie cinică și fără inimă. Ea are tot ce ce și-ar dori o femeie ca ea - o carieră înfloritoare ca RJ și un prieten iubitor și protector, Devansh, care ar face orice pentru ea.

Dar viata ei se întoarce cu susul în jos, când fostul ei iubit Shlokh, dependent de ea, revine în viața ei și-i întoarce viața cu susul în jos.

Unde vor fi loialitățile lui Keya? Pe cine va alege - cura iubitorilor de mahmureala - Devansh sau dependența de ex, omul care a luat-o pentru Vodka - Shlokh?

Vodka Shots vorbește despre anumite relații complicate, mai ales în perioada modernă. Vodca este folosită ca un eufemism pentru cât de nemiloasă și amară poate fi uneori viața. Vorbind despre aspectul lui Sanaya în spectacol, ea arată bine în pantaloni asortați cu o jachetă.

Într-un mic promo lansat de casa de producție, vedem imagini cu Sanaya în rolul lui Keya, în timp ce ea își amintește cum apariția unui anumit ex, îi complică viața. Ea este văzută blestemând vodca și viața ei și este văzută contemplând despre ce poate cumpăra din magazin pentru ea.

Este într-adevăr grozav să vezi această actriță superbă în acțiune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu