Labels

marți, 3 decembrie 2019

Descriere - Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Țară: India
Anul: 2011-2012
Producție: "Star Plus"
Gen: dramă, romantism, comedie
Număr de seriale: 398

Regizori: Lalit Mohan, Arshad Khan
Distribuție: Sanaya Irani, Barun Sobti, Deepali Pansare, Sanjay Batra, Tukhina Vohra / Pumori Mehta, Abha Parmar, Daljit Kaur, Akshay Dogra, Utkarsha Naik, Rajesh Jais, Swati Chitnis, Karan Goddwani, Abhaas Mehta, Sana Hanana, Sana Hanana , Vishesh Bansal, Driti Bhatiya etc.

Descriere: 
Khushi Kumari Gupta este fiica adoptată a unui cofetar din Lucknow. Ea o iubește cu adevărat pe sora ei Payal, dar, din întâmplare, devine motivul distrugerii nunții ei și ruinarea ulterioară a tatălui său adoptiv. Temându-se de agravarea situației, Khushi ascunde părinților ei că adevăratul vinovat al incidentului a fost arogantul om de afaceri Arnav Singh Raizada, care a împiedicat-o să ajungă la timp la nuntă. Cu toate acestea, adevărul iese curând la iveală, când la televiziunea locală se arată momentul în care Khushi, ajunsă accidental la o paradă de modă, cade în brațele magnatului. Familia lui Khushi este dezonorată public și ambele fete sunt trimise pentru două săptămâni la Delhi, la mătușa văduvă, pentru ca momentul să fie uitat de societate și viața lor să revină la normal. 

În capitală, Khushi încearcă să găsească o modalitate de a-și ajuta părinții: să obțină un loc de muncă sau să înceapă o afacere mică. La sfatul lui Shyam, un bărbat îndrăgostit de ea care i-a luat partea când mulțimea înfuriată voia să dea lui Kushi o lecție pentru dezonorarea orașului, ea ocupă un loc de muncă la firma AR, fără să-și dea seama că numele acestei companii este inițialula proprietarului său, Arnav Singh Raizada. 

Regăsindu-se la birou, Khushi și Arnav au pariat pe 100.000 de rupii că ea va renunța în două săptămâni la locul său de muncă. Arnav transformă în iad fiecare zi a lui Kushi în firmă și Khushi, sub presiunea rudelor, își lasă slujba înainte de termen. Curând, sora lui Arnav, Anjali a venit la casa mătușii lui Kushi pentru ajutor oferindu-i să lucreze în casa inamicului, în schimbul iertării datoriei dar și a promisiunii că nu se va întâlni cu fratele ei. 

După ce și-a preluat îndatoririle, Kushi află că Arnav este orfan și, la fel ca ea, este pregătită pentru orice, de dragul fericirii surorii sale. Curând, Khushi observă un alt lucru: în ciuda atitudinii nepoliticoase față de ea, el este întotdeauna gata să o protejeze în caz de pericol. Khushi se îndrăgostește de el și începe să bănuiască că iubirea ei este reciprocă. Dar, datorită intrigilor lui Shyam, Arnav în loc să-și declare iubirea, cu ajutorul șantajului o face să se căsătorească cu el, rupând toate tradițiile și certându-se cu toate rudele. După ce a decis să-l enerveze pe soțul ei, Khushi îl înconjoară cu o astfel de dragoste încât îl descurajează mai întâi pe Arnava, apoi devine ea devine salvatoarea vieții sale și apoi ... el decide să se căsătorească din nou cu soția sa pentru ca rudele lui să se bucure de această casătorie și de ritualele ei. 

În ultimul episod Khushi Kumari Gupta Singh Raizada câștigă concursul Doamna India și își dă seama că soțul ei a fost întotdeauna persoana care a făcut-o mai puternică.

- Finalizarea filmărilor serialului de televiziune a fost asociată cu plecarea actorului Barun Sobti din el. Printre motivele plecării sale s-au numărat participarea la alte proiecte (participări în filme de la Bollywood) și dorința actorului de a petrece mai timp cu familia și soția sa. A fost găsit și un înlocuitor pentru rolul lui Arnav Singh Raizada: urma să fie jucat de Viraf Firoz Patel. Cu toate acestea, din cauza protestelor fanilor, producătorii proiectului au decis să închidă proiectul.

- În timpul filmărilor, actorii Akshay Dogra (în rolul lui Akash) și Utkarsh Naik (în rolul lui Manorama) au dezvoltat conceptul unui nou proiect, un spectacol de comedie numit „Do Phool Chaar Maali”. Ei si-au invitat colegii din serialul de televiziune „Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?/Cum ar trebui să numesc această dragoste?”, pe Barun Sobti, Deepali Pansare, Pumori Mehta, Sanaya Irani (acesta din urmă a refuzat și a fost înlocuită de Thaunal, Thakur). Regizorul a fost soțul lui Utkarshi Naik, Manoj Verma.

-În timpul difuzării din India, serialul de televiziune a variat în clasamentul TRP între 3,24 și 4,59.
- Melodia „Rabba Ve”, care a devenit tema principală muzicală a serialului a fost scrisă și interpretată de compozitorul Raju Singh, iar melodia „Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon” a fost interpretată de Javed Ali și Mahalakshmi Ayer iar în mai multe episoade, este interpretat un fragment din celebra melodie a lui Richard Marx „Right Here Waiting”. Serialul de televiziune folosește și melodii din alte filme celebre de la Bollywood.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu